Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Viděla sem Psiklůůů, viděla sem Psiklůůů a je božííí, je to hroznej skřítek neposeda a gejzír dobrý nálady. Bomba pes. A moc hezky poslouchá. A………moc hezky papá 😀 😀 S ohaříkama si sedla na první dobrou a po návratu z prochajdy se tady s nima uložila a chrápali pěkně, jak když se znají sto let. A přesně tak to má i s páníčkama – dokonale zapadla, jak když s nima bydlíkuje sto let. Moc hezky se na to kouká.
Já vás nestihnu dočíst, protože musím nachystat nějaký to zobání na náš Silvestr, který ovšem asi neproběhne, protože jsme včera byli u Olinky a šli spát velmi, velmi pozdě. A půl dne na vzduchu taky udělalo svoje a tak jsme tady popadaní kuželky.
Thielli
Maminka mé kolegyně z práce chová jen zrzavce cely život. Tak jsem kolegyni řekla o knize a maminka ji dostala pod stromek, byla nadšena.
Tak ale to mám velikou radost! Já jsem ráda,když se knížka dostane i „za hranice“ tedy k lidem, kteří nejsou úplně natěsnačku=kteří mě doteď neznají. A nebo třeba nejsou vůbec psí. Moc bych si přála, aby si knížka žila dál vlastním životem.
A teď mi poslala obrázek asi z nějakých ohařích stránek, ale já ho tu musím vyvěsit i pro nás ostatní…
Ty jo já tady nad tou fotkou – je krásná! – dumám. Jestli je to fakt vižle?? No asi jo, ale přijde mi to trochu chrtí? Délkou krku? Uchem? hrudníkem? ocasem? FAkt vůbec nevím teda.
Ano, opravdu je to těžítko.
současná výroba, nebo retro kousek?
a ještě jednou se omlouvám, za tu nevhodnou poznámku, protože to co napsala černej čaj je neoddiskutovatelný fakt. Jen pro vysvětlení – já jsem z projevů dnešního světa trošku – hodně nesvá – i proto, že pro mě chlap má být chlap, a růžová mi prostě k mužskýmu nesedí. Ale pravda je, že co mi je do toho, moje Rrramštajn móda může uvádět v úžas zase jiné. Tož tak.
černej čaj
sem ti ani nenapsala, jak se vero rozzarila nadsenim, ze knizku dostala!
fakt? A to jsem taky moc ráda, jsem moc ráda, že knížka dělá radost.
Mírka D.
1.-tel od šéfa,že MÁM DNES VOLNOOOOOO,JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,JUCHŮŮŮŮŮ
to je ale moc pěknej povánoční dárek.
náladu má dobrou,plánuje silvestra….tak je to dobrý
to je dobře! moc dobře.
Kimi
doufám, že se z toho fšicí brzo vyzdravíte?
tak a víc jsem zatím nestihla přečíst a už zasejc padám.