Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

Thielli-no,stíhám-perpetum PetraK-stíhá asi o milion věcí vic nežž my všichni dohromady….:-)))
    ale vážně-po létech jsem se přestala měřit v tom kolik toho stihne kdo-a kolik já
    že PetraK stíhá stavět,vařit,uklízet,pracovat,sekat louku u domečku,venčit a psát web a knížku
    že Petrs01 stíhá obří vycházky,práci,plavání,dělat rozhodčí v plavání a nevím co ještě
    že Černejčaj nachodí kilometry,zvládá práci,po práci cvičení,tyč,čajovnu-aspon teda dřív,při jiné pracovní době
    že Kachna zvládá práci,děti,rodinu,zvířata….
    že Maya zvládá práci,zahradu a krásně vyšívá,má obrovský přehled v knížkách….
    že Fifi-zvládá velký pejsky,práci,domácnost..zvládala 4 velký pejsky….
    mě občas serou 4 malí…..
    no,takže srovnávat jsem se tady přestala,
    ale…..
    snažím se-aby mí psi měly denně vycházky,z toho jednu hlavní -kde by se proběhli,pohráli si,pocvičily+další kratší venčící,nebo prostě pidi venčící,
    snažím se věnovat domácnosti,cvičit na záda,číst
    +se starat o psy rodičů,
    o zahradu se staráme,jen když nesjsou rodiče doma…stačí mě zaplněný okna kvítkama…
    stíhám tak,že občas spím 5-6 hodin….
    učím se říkat NE v práci-to mi jde trošku

NE kamarádkám-to mi nejde skoro vůbec
    a NE psům rodičů-to mi nejde skoro vůůůbec-když vidím,že chcou jít taky,tak jim to neumím odepřít,protože rodiče s něma jdou jednou týdně,ani to ne
    ted už s něma máti dlouho nebyla,a když se nadšeně nasomrují k vratům,že jdou taky,tak je skoro vždycky vezmu-i když je to záhul na záda-oba strašně tahají,furt k čemusi čmuchají,záhul na bederku jak prase….
    a neberu je teda denně…ale když chcou jít,tak je vezmu,aspon chvíli,nebo s nimi pak cvičím na dvořek dyž dojdou…