Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak dnes ráno vycházka kratší-kousek k lípě,
    bláto jak svina,a pak cvičení tanečních cviků a sestav-kroky,otočky,obíhačky,couvání+s oběma chůzi u nohy+ přivolání
    pak došla máti,at s ní jede Martin nakoupit a já nenápadně dohlídnu na otce,že moc nejí a že byly VČERA OBA NA HROMADĚ,ŽE MYSLELA,ŽE TO BUDE JEJICH POSLEDNÍ HODINKA,
    TVL HOLKY-TO NYVYMYSLÍTE!!OTCE CHTĚL KOKTEJL Z MRAŽENEJCH JAHOD ZMRZKY A ČEHOSI,NUTIL MÁTI,ŽE SI MUSÍ!!!!!! VZÍT,DALY SO OBA A OBĚMA BYLO BLBĚ OD ŽLUČNÍKU!!
    máti otcovi na nic neřekne ne!,snesla by mu modrý z nebe na úkor jejích zdraví,tak jsem jí řekla-vás 2 nechat bez dozoru,to je taky zážitek!!
    no a že,když šla k slepicím,tak na nebi udělali 2 letadla kříž…
    ve všem vidí znamení..
    tak jsem nenápně šla k rodičům-otec telefonoval
    pak jsem tam šla nenápadně vrátit časák..
    pak talíř..
    otce se mnou chvilku mluvil a že je zesláblej,obleče se a pjde kousek k chatě na zahradu….
    šla jsem nenápadně zamést terasu,pak jsem šla hledat otce-seděl v altánku a dovezl jedno kolečko se dřevem…
    už se nemůže dočkat až bude sekat,kácet….
    ostříhala jsem Dafči trochu palicu,učesala Žeryka,trochu uklidila a jeli jsme do práce
    hlavní kasa,pak umýt nádobí a o půl 9 dom
    už vím,proč mě nechal ve středu doma-dal mi dovču,zítra nám sebral člověka na odpo budem 2!!-protože hodináč…

já +paní hlemýždová protivná složitá-blbě se s ní domlouvá pracovně,držkuje a je pomalá
    já su taky pomalá-to bude peklo,večer je moooře přecenění kvůli DPH..budem končit pozdě…chjo….
    jo s Martina mě brzo jebne-před pár lety mezi moje obrázky ze psama+diplomy dal obří dluhý obraz červený altánek čínskej!!+rozkvetlá třešen-fest se to tam nehodilo+obraz by se mi nelíbil nikde nikam a nikdy-mám ráda český lesy,háje,bystřiny,skály,rybníky,říčky-ne debilní čínský altánky..
    no tak koupil obraz rezavýho pejska-něco jak Betulka v rozkvetlým roští,dal ho mezi ty psí a sundal 2 diplomy-to je fuk,že diplomy,i kdyby sundal jiný 2 tak by mě vytočil,že se mi furt vrtá v obrázkách…tož nic no…
    bunda moje zimní půjde !!
    naštěstí fajn vyměnit-přijedou pro ni a dovezou větší-uf,to je dobře
    mikinu co byla původně pro tatky-teplá přes hlavu,bude nosit Martin,
    i výměna dalších věcí-tepláky,mikina vyšla v pohodě,takže dobrý
    tatka nakonec spokojenej
    -Martinovvi rolák tenkej svetrovej ode mě +triko tlustší domácí je taky-tak jsem se trefa….
    a do narozenin mám klid..
    narozky jsou v lednu…:-))-Martina i otce….