Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Asteris (sakra, ja mam furt tendence psat Asterix 😀 )
    měla jsem něco podobnýho na jaře a bolela mě fest noha, chodit jsem moc nemohla, podbřišek, já myslela, že mám slepáka a bylo to od bederní páteře…
    Nooo presne, to je vono, akorat ja mam slepaka uz venku dlouho a tahly me tam naky i ty srusty. Bylo to hnusny, ted uz to „jen boli“, jak kdyz te nekam picha jehlici do jednoho mista v ty bederce, prodlouzeni bolesti do nervu v noze jsem klidovym rezimem odstranila.
    Kimi
    Tys byla rozbita tuze moc, at ti vsechno sroste a klapne a choroba opusti, jen ji neposilej sem, ju? 🙂
    Thielli
    A nezapomeň vleže hluboce dýchat do pánve.
    Bych se posrala bolesti, pardon, doslova. 😀 Tyhle cviky mam na krcni pater, praktikuju, ale to ted s ustrelem nejde. To chce klid a teplo, chemii a bylinky gelovy. Ja si, kravicka, este vcera rano prave zacvicila dornovku s rucnikem, kdyz uz to bylo hodne au, mela jsem to nechat bejt. Odskriplo by se to samo, takhle jsem si to vic neco priskripla.
    Ale do panve budu dychat, jdu si konecne neco uvarit. 🙂 Jo a ja nemusim tahat psiska do patra, jsem v domecku, takze jen dva schudky mezi chodbou, otevru a cokle muzou tahnout na zahradu. Pana Pepina jsem tahala do auta nebo akutka doma, aby se nepochcal, kdyz radil s Ruzici. Podrb ty dve kudrlinky svoje.

Joo, a Cajiku, jsem docetla povidani, cos linkovala. Opet fotos krasny, ses dobra, ze to takhle zpetne pises.