Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Asteris

Zdravím všechny v mezisvátčí. A dodatečně vítám Thielli. Snažila jsem se číst novinky, ale nějak jsem nestíhala psát
    Kimi, přeju rychlé uzdravení.
    Pro Thielli: mám fenku českého strakatého psa Emmu, budou jí dva roky a dělá čest své rase. Je potrhlá, bohužel zatím stále ještě loví, respektive, lovila by, kdybych se jí v tom nesnažila bránit.
    Vánoce jsme přežili tedy lidi v pohodě, částečně rodinně a částečně výletově. Ovšem Emma si už před svátky pořídila nějaké zažívací problémy, prostě blila a blila. Nejdřív to vypadalo, že to ustijíme s dietou, ale nějak to úplně nefungovalo, takže jsem nakonec v sobotu v krásném lijáku letěla na veterinu. Mno, po poměrně důkladné prohlídce se ukázalo, že je vlastně zdravá, dostala dvě injekce, při té první ječela jak protržená, dvě konzervy, šetřící (ale ne peněženku) granule a probiopastu. Tu jsem jí měla hned doma dát – tak ta byla v mžiku na podlaze. No asi po hodině asi zabrala ta injekce… Konzervy dobré, ale přechod na granule se nepodařil, nakonec pomohl Enterozoo gel (na radu kamarádky a vnučky) . Snad už se to zklidňuje. Ovšem jinak venku řádí jak tajfun…
    Pepino je úžasnej a jak se krásně kamarádí s Růžicí.
    Thielli – venčící bunda nemá chybu, hlavně pokud ji budeš zapínat až nahoru…
    Mirko, achjo, nemáš to lehké, všem vám držím palce…
    Jo, a knížka! knížka je super!