Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

PetraK

Jako debilní marshmalow v tom vypadám jen já. Chlapeček se bál, abych mu zkoušením neroztáhla spodní lem. Na něm to visí jako byste hodili na smeták hadr na podlahu. K tomu má černé kapsáče, proklatě nízko zachycené s rozkrokem u kolen. Na hlavě trs, který už si nepamatuje hřeben. No… k Rychlým Šípům má synovec daleko. Po všech stránkách. 🙄

Nicméně, prozradil mi značku, tak jsem se na ty stránky ze zvědavosti podívala. No a že mám úplně rozpadlou psí venčící teplejší bundu, kterou jsem před Vánoci už lepila na šesti místech záplatami na stan… poté, co jsem viděla jiný model, bylo jasno. Když máte psa, jako je madam Hnědá, musíte prostě tuhle bundu mít 😁 ono už je ve finále z eko pohledu jedno, zda lidl z Číny, nebo tohle z Japonska…
    Když jsem se synovci pochlubila, zeptal se, zda vím, že všechny ty hadry jsou podle počítačových postav a to, co jsem si objednala, je z hororové hry Five Nights at Freddy’s.
    Mně je jedno, že hra je o pěti nocích, já mám hororové hry s hnědou každou chvíli. 😑 A když potkám nějakého pejskaře blbečka, zapnu se až nahoru.

černej čaj
    čajíku, jen ať Petra soudí 😂, má úplnou pravdu. Zrovna nedávno mi kolegyně z účtárny řekla, že nikdo jiný ve firmě neumí říci tomu druhému tak hezky jako já, že mu to vůbec nesluší 😊 ale my tu máma nadstandardní vztahy. Jakože opravdu přátelské a plné humoru i porozumění.

MirkaD
    Mirko, já nevím, zda tě mám ještě číst 😁 …vždycky , když skáču tvými odstavci, cítím se úplně uštvaná a unavená 😄

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem Thielli.