Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Kimi

Svátky zatím celkem v pohodě, Štědrý večer u syna, včerejší svátek u bratra, od oběda až o večera, na návštěvě byl synovec pražský, synovec brněnský mě přijede navštívit domů. K obědu švagrová uvařila skvělou svíčkovou, k čaji pak domácí vánočka a spousta výborného cukroví. Děti si užívaly dárky a pohádky v televizi, k večeru přišel i Jakub s Bárou, ti mě pak odvezli domů.😊
    Protože ruka se lepší, zkusila jsem dnes vyrazit autem na větší nákup. Jakub auto párkrát projel, když já nemohla, a tvrdí, že přední náprava není v pořádku. Já to nepoznám, ale byla jsem objednaná do servisu na předzimní prohlídku, ten úraz do toho hodil vidle, tak to budu muset hned po svátcích napravit, protože mě koncem ledna čekají nějaké kontroly v nemocnici a chci jet autem, vlak i autobus mají zastávky dost daleko. Nákup jsem zvládla, i když na některé věci jsem zapomněla, tak si to budu muset zítra nebo pozítří zopakovat.🙄 Stejně budu muset přinejmenším pro rohlíky nebo korn na výrobu silvestrovských jednohubek – to už mám takovou tradici.
    Odpoledne se ale vydařilo – když jsem dávala nějaké věci do mrazáku, taška spadla ze židle, kelímek s jogurtem praskl a borůvkový jogurt se omatlal na vše, co v tašce zbylo.☹ Pak se mi Goliáš pomstil za to, že jsem ho nechala doma a pozvracel se – ze stresu se mu to občas stane (trpí separační úzkostí). Kdyby se to stalo na vinyl, úklid by byl v pohodě, ale on to samozřejmě vyhodil na kobereček, který má vedle pelíšku a na něm má narovnané hračky. 😡😟