Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
dnes ráno
vzaly jsme s Martinem všechny 4 psy a šly jen dědinou k rybníčku,tam jsme zaházely Žerykovi kroužek,Dafi si oběhla párkrát sloup*začala obíhat i bez povelu :-),ikázaly s Betty lavičku a šly jsme dom a vzaly jsme rodiče,převlíkly se naslušno a jely objet hřbitovy
máti,že to nestihla
tak Bučovice a Koryčany,
od Koryčan to Martin vzal na Bukovanský mlýn,areál-mlýn,rastaurace,koníky,kozičky…
a dlouhá stezka s postavami s pískovce s historie,tak jsme si to prošli,
udělali fotky,máti s rodičem spokojená,i sluníčko vylezlo,byly vidět až Karpaty
zpátky jsme to vzali přes Slavkov,pak Martin ještě ukázal máti,kde dělá,
a jeli jsme dom
doma jsme si daly polívku
já nadšená,že jsme tatku od pátku vytáhly z domu-nechodí na vycházky,do zahrady,nikam-pak si stěžuje,že má těžký břicho…když jen leží/sedí..
v BK,by šel denně nakoupit,i 2krát….
daly jsme obě-salát+řízky,máti dal Martin oběd,a zalehli jsme a usnuly u pohádky…
já to protáhla skro do 4 do odpo-KONEČNĚ JSEM ODPOČÍVALA A NIC !!!
NIC!!!NEDĚLALA!!!!!
pak jsem vzala svou dvojku ven-k rybníčku,tam jsme ždibec cvičily,ždibec si hrály a pak dědinou dom
nakrmit psy a k máti
doma jsem si dala panáka rumu,u máti 2 fernety,dietní mrkvový cukroví,mátový čaj,dietní chlebíčky,kafe a dietní bílovickou kyselky…..
dívaly jsme se na Gotta…
v 9 šly dom…
knížku od Péti jsem půjčila máti,asi ji ted potřebuje víc než já…
já ji četla ráno*a je boží,překrásná,skvšlá:-)))
Čajíku-nejsem matka-i když jsem vždycky chtěla být…
ale nedokážu si představit po 2!!! letech dát dítě jinm:-((((
pro ně už to bude asi taky peklo…..tímto pochopitelně poklona tátovi a jeho přítelkyni!
jinak s dárkama-já bych ty ponožky ušmikla a sešila ždibec decentně pár stehama…
je fajn,že sis to skvěle užila u Kess a její rodiny!
Maya-to psala Milka hezky,že jsi to vzala tak v klidu:-)
Vánoce při svíčce:-)-hlavně,voda ustoupila u vás už??
Thielli-já se ti přiznám,že jak je to mega bláto,tak ze psama jdu po dědině,u rybníčku si s nimi pohrraju,pocvičím a du dom
a mimo dědinu je berem na cyklostezku,nemám sílu a chut,tím jak jsou u země,se s něma piplat ve vaně-upadly by mě záda/ruce…
zvlášt,když berem 4..
tím,že za barákem máme pole,les,kde chodí skoro furt,hlavně psy rodičů nikam s nimi jinam nechodí-jem za zahradu
tak vycházky do dědiny jsou jim vzácný a autem je to pro ně i pro nás změna
nejezdíme daleko,jen kousek
ale jsem pořád tak zničená z práce-záda a zápěstí-že představa psů ve vaně po vycházce v bahně by mě zničila:-)
-takže máš můj obdiv za vycházku v terénu:-)