Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak jsem tu…uf…:-)
    včera do půlnoci skoro u máti,
    táta můjj šel v 8 večer dom
    dívaly jsme se na Zagorku,na Gotta,a na Lucii Bílou,
    pohádky nic…
    každej rok,je to už stejný…Martin se během roku nehce dívat na pohádky,že na Vánoce,a na Vánoce nevidíme skoro nic,nebo ne celý,a letos ani jednu novou…..
    včera kvůli tátovi Martina vše trochu jiný,i dnes
    včera po odpoledním šlofíčku a venčení/nevenčení-kdy Žeryk táhnul dom,že rány…tak se šlo chvilku s Dafčou,-ale ta se taky nevenčila,ale aspon se trochu prošla…
    tak nakrmit psy
    pak jsme si před večeří ROZDALI DÁRKY-PŘED VEČEŘÍ!
    BYLA TO MEGA RYCHLOVKA-MARTIN SVOJE ROZBALIL ZA PIKOVTEŘINU,HNED SKLÍZEL,TATKA SVOJE ROZBALIL,ZKISTIL,ŽE MALÝ TEPLÁKY I MIKINA….
    svetr dobrý+dostal sprcháč,tak v týdnu se vyřeší nový tepláky+mikina
    já dostala nahřívací polštářky-to jsem chtěla,pak sponky-ale sjíždí z hlavy…
    pak tu knížku od Peti a novou zimní modrou bundu s kapucí-co se bude měnit-je obtažená,hoodně obtažená-tak,že škrtí pod pažema…
    ehmmm-je to několikátá zimní bunda co se mění+se měnila moje větrovka před rokem,a svetr před rokem za mikinu co nenosím-tuhá,těžká neohebná…
    STOMILIONKRÁT MARTIN ŘEKL,ŽE MĚ NEBUDE KUPOVAT OBLEČENÍ-NEDODRŽEL TO ZAS,,,-což o to bunda se mi líbila,ale…malá….
    STOMILIONKRÁÁÁÁT JSME SI ŘEKLI LEVNÝ DÁRKY-ZASE MĚ KOUPIL ZA VÍC A JOO,ZASE MĚ TO S….
    po mega bleskovým rozbalení a sklizení dárků
    jsme šli jíst k máti-Martin dělal večeři,chlebíčky,
    sedli jsme,najedli se,
    a šli na dárky..
    v létě u nás proběhla výměna fotáku-máma chtěla nový-jak máme-měli jsme my-malý obyč digitální….
    Martin objednal dražší velkou krávu těžkou,neskladnou..
    proběhla výměna-máti těžkou krávu nechtěla,vzala si náš malej šedej
    my máme velkou černou krávu-byla v akci teda…
    a MARTIN-no je to lepší kvalitbější
    tak že foták od nich máme na vánoce-výměna fotáku-ten rozdíl v penězích mezitím,,jakože dárek..
    takže dostat jsme teoreticky neměli už nic……
    no takže
    dárky-Martin dosstal kráječ na nože jakejsi dražší lepší,vložky do bot
    a já -krabičku a v ní-bambucký máslo,zelený čaj,jakejsi masážní gel a tisícovka na tašku do BK,protože máti si mou tašku vzala pro tatku do nemocnice….
    takže zase toho bylo dost….:-()
    +pejsci pamlsky
    svý dárky,že si rozbalí,až přijede tatka….