Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak v půl 3 ráno jsem šla do vany….
vstávali jsme v sedm,po vánočce a kafi jsme sbalily všechny 4 a jeli na cyklostezku do Kozlan,při vytahování psů z auta nás míjeli myslivci s 3 fletama,oba měli co dělat aby je udrželi,fleti by se kamošili,naši psi ne…
šly jsme po odhrnuté cyklostezce,vítr,déšt,Betty si běhala ve sněhu podél potoka a četla stopy-pochopitelně na vodítku,ostatní na volno,Dafi teda jak zmoklá slípka:-),nesnáší todle počasí,zpět k autu valila
šli jsme druhou stranu,bez laiček-na jedné straně potok,na druhé pole,že půjdem k rybníčku,tam jsme ani nedošli,otočily to,a šly k autu,ale psi proběhlí,vyvenčení,počmuchali si,dojeli jsme do města,já se s něma prošla po kolena v břečce kolem kostela a přilehlých ulicích a od té doby spí,a spí a spí
Dafi teda slupla banán,Žeryk zabalenj v dece na posteli….
já jsem nachystala větve do vázy-máme každej rok místo stromku*ozdoby dřevěný+2 od helpess,a jen stužka kroucená…,+2 kytice ozdobené z větví na hřbitůvek psů a mamce a bráchovi,pak vysát,vytřít,vydrhnout andulkám klec,umýt si hlavičku,dát si šlofíčka..máti nám dala rybí polívku,Martin dělá tunu salátu,vajíček-hody,hody,doprovody…..
tatka mě namasíroval záda….-krční páteř,jinak zírá na tv,ani noc nevystrčil,že je hnusně 🙂
Thielli-krásnej kocourek!
taky přeju krásné svátky!
Maya-no,s tůjí jsi mi připoměla,u kapličky na návsi upadla mega větev u stromu…
ted to taje,prší..
at se neutopíte!!!držím pěsti!
Čajíku-krásný fotečky!
Martin trojčil na vycházce,že mu zmokne foták,tak jsem mu dala pytlík na hovínka…:-)