Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Mám pár kamarádek, jedna parta jsou spolužačky ze základky, ujaly jsme se příprav třídních srazů, ale na pokecání se scházíme jednou za měsíc. Pak mám kamarádky – všechny jsme dřív bydlely tady na sídlišti, děti v takovém věku, že mohly být jedna parta, jezdili jsme s rodinami v zimě na hory, v létě k vodě. Když děti odrostly a s námi je to přestalo bavit, scházíme se čas od času samy – pokud byly postaveny domečky, tak tam nebo na zahrádkách, na chatách. Pak mám kamarádku hodně blízkou, bydlely jsme spolu na koleji. Profesně a bydlením jsme pak byly od sebe pár desítek kilometrů daleko, navštěvovaly jsme se, ale v posledních letech každý týden jsme pokecávaly na SKYPE. Včera jsem se ale naštvala – zavolaly jsme si, ale mně nefungoval mikrofon. Nejsem moc IT vzdělaná a ať jsem zkoušela cokoli, zvuk nešel. Když jsem SKYPE zavřela, vyskočila na mě zprávička, že Microsoft vypnul mikrofon z důvodu ochrany osobních údajů. To mi teda hlava nebere, na SKYPE komunikuju jen s rodinou a přáteli, kteří toho o mně dost vědí, před kterými nic chránit nepotřebuji a na druhé straně si nesdělujeme žádné důvěrnosti.🤦♀️☹