Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Ahoj vám všem. Přiznám se, že jsem vás všechny včera odložila, protože jsem stále jen myslela na toho malého ježka. A večer začalo sněžit 🙁 Vyměnila jsem tam seno, narvala do vchodu paštiku i plolvlhké psí granule, které hodně voní… poté, co odešel, byla pak včera paštika snědená. Dnes udělám další kontrolu a doplnění, pokud ještě žije…

Kimi – četla jsem tvé ježčí snažení. 🙂 My se budeme snažit dál… když se letos nepodaří, stejně bude na příští rok úplně fungl nový funkční ježčí domek, správně zaizolovaný.

Mirko – asi tu každý budeme radit jinak s tím tátou – říci, neříkat… ale ono je to u každého jiné. Naše máma věděla, že to má, ale nevěděla, že už počítáme docela krátký čas. Ona nechtěla umřít, nechtěla se loučit, bilancovat.. a tak jsme žily ze dne na den, letěly do Egypta a tam jsem jí položila na matraci, nasadila jí brýle a šnorchl a ona do té trubice pořád vykřikovala, co dalšího pod vodou vidí… byla úplně nadšená, zatímco já jsem věděla, že je to výlet na rozloučenou…
    Říkala jsem jí vždy – to zvládneme. Místo – to bude dobré. Lhát jsem jí nemohla, že něco bude dobré.

černej čaj – alespoň jsem se podívala na obrázek těch, o kterých píšeš. Na chlupáčky vaše.

Petrs01
    to je paradni PFko! 🙂

– Ó ANO!

PetraK – prosím, jen se v tom kostele nezapomeň a nezačšni zase TTTRRRAAA….. víš jak, že jo…

Fifi – zvedám ruku pro zveřejnění fotografie Olgoje Chorchoje. 🙂

Já jsem dnes ve sněhodešti vyrazila MHD (OMG) na trh, kde jsem měla zamluvené maso z eko-bio-chlupy-batika farmy pro rodinu na božíhodový oběd. A vedle byl stánek s uzenářskými specialitami, koupila jsem tam pusinkám uzené škvarky, testujeme na nich odříkání, aby zítra viděly zlaté prasátko…

Attachments: