Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak dnes ranní-pečení a od sedmi kasa-fronty až nakonec obchodu+mě táhlo hrozně ze dvří na hlavu-tak jsem si vzala nákrčník pčes uši,na krk šátek….
-fronty,fronty,fronty…
aspon jsem nemusela co by pokladní na hlavní kase zvonit a zavírat na další kasy-to už jsem tady psala stokrát-že je to pro mě nervák-že bud zvoním-a proč voláš další kasu?kvůli 2 lidem?
nebo-varinatna 2-proč nezvoníš dřív,ty tu frontu nevidíš???
takže na jednu stranu,to že jsem nemusela zvonit několik hodin na další kasy,nebo je zavírat pro mě byla výhoda,mohla jsem se jen věnovat penězům a markování-at nemám storno a nerchybí prachy-stejně naše protivná chladařka-dávám peníze do kasy,počítám a ke kase dojde naráz asi 7 lidí-důvěrně říkám,že chodí ve vlnách..TY TU FRNTU NEVIDÍŠ!!???
vytočená protivná často chladařka-já-moc se omlouvám,počítala jsem peníze..
v duchu-nevidím ty debile,počítám prachy,aby se neopupínkovala….
nahlas neřeknu nic,s ní jít do křížku je peklo,a su ráda že nemusím dělat chladák,což nedávám ani fyzicky,ani psychicky….
ráno mě taky dostala-jako ona má své práce dost-palety s chlazeným+kasu,ale stíhám drbat nás u pečiva…
jako dnes-peču,mezitím házím pečivo balený+rohlíky,+donuty,kolegyně dělá mražený a přijde mi pomoct-odváží sloup vánoček,s tím,že jsem ze zástupkyní domluvená-že vánočky co jsou u zeleniny-pod ně už nic,at se nemíchají datumy,a s vedoucím su domluvená kam další vánočky…
předám instrukce kolegyni,pracujem společně-kolegyni odjíždí s vánočka,vše klape..
a chladařka-stůůůůj!!!na ni-ona-noo?
a co ty vánočky tady???!!-hlas velitele gestapa!tvl…
tak jí říkám,že to je vše domluvený,datumy a tak….
no kurna taky se jí neseru do jogurtů…
jinak zákazníci nás litovali,nebyli nijak protivní,ale všcko říkat xxx krát,takže su nalmuvená,protože půlka se ptala co….
no a natahaná…,
no vypadla jsem po třičtvrtě na 2-s jednou 15minutovou přestávkou a s jedním odejítím na záchod….to nás střídala vedoucí…..
pak ještě vlítnou koupit pejskům jéžiška,a busem v lijáku dom,ze psama 5 minut před vrata
-u jídla mě Dafi donesla ručník,propisku a kartáč a Žeryk si stráááášně prdnul-prase jedno chlupatý:-D