Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Denny

Tak já jdu prodávat. Berte to jako reklamní okénko Zrzashopping.
    Tím, že máme tu chatu u řeky, máme obě se sestrou vztah k přírodní vodě. Já jezdila divokou, sestra je máslo, tak jezdila jen tu klidnou, a ještě u toho celou dobu couvala.
    Dnes je výsledek takový, že mě už by z kajaku museli vyříznout frézou, moje sestra coby veslařka si neuvěřitelně zpevnila celé tělo. Jako dítě rychleji vyrostla, zároveň byla taková oplácanější, tak byla takový ohnutý knedlík. Dnes ve svých 45 letech leze o víkendech po horolezeckých stěnách.

A nyní se již konečně dostáváme k tomu produktu.
    Sestra mi už dávno řekla, ať se na sebe podívám do zrcadla a pak ať si objednám domů veslařský trenažer.
    Mám ho. A když jezdím, je to znát. A když přestanu, je to SAKRA znát, (Včera jsem honila psy po bytě a srdce mi málem vyskočilo přes balkon.)
    Výhody: Nenamáhá to klouby, ale proti eclipticu na něm nestojíte, takže to není takový záběr na bedra. Můžete na něm jezdit i v důchodu, protože když se schvátíte a spadnete, bude to z nižší výšky, než je postel. Cvičíte zároveň největší škálu svalů ze všech možných trenažerů, které kdy lidé vymysleli. Můžete si nastavit obtížnost tak nízkou, že se jen šoupete po lajně uprostřed, ani se nezadýcháte, takže se jen tak rozhýbete. Nebo takovou, že to neutáhnete. Jak je libo. Můžete si dát aeorobní jízdu nebo makat posilko.

Jak tak čtu o tom Romanovi, tohle by ho mohlo vrátit zpět do sportovního módu. Než se za to vyhodí peníze, doporučuji se stavit někde ve fitku, kde je mají a vyzkoušet si to. Několikrát.
    Já jsem si pořídila originál, na kterém se jezdí i indoor veslařské závody, jeho výhoda je odpor vzduchem, maximum opravitelných součástí a minimum elektroniky. Okopíroval ho i Lidl.
    Originál se dá pořídit levněji i na bazaru a nebála bych se toho.

originál

Lidl kopie

Sportu zdar a couvání zvláště!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.