Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

ešče sem vás nedočetla a zase musím pádit, ale jen pro Thielli na vysvětlenou.

přemýšlím, jak asi vypadají nervová spojení v mozku člověka, který dokáže poslouchat Rammstein

nepřemýšlej. protože neexistují 😀 já nemám ani nervová spojení ani mozek 😀 ten jsem věnovala Tali, aby aspoň trošku mohla fungovat 😀 😀 😀

Oni ti kucí germánský trochu klamou tělem, resp. textem. Miluju jejich hudbu, výborně se na ni lyžovalo – když jsem ještě brala prkna do ruky, výborně se na ni běhá, výborně se při ní vaří, je to plné energie. 😀

Taky bych nemohla žít v Belgii, potřebuju svobodu prostoru, pohybu, času.
    Aděkujeme za pochvalu, my se snažíme ten Domeček udělat poctivě a po staru. Je to sice náročnější a dražší, ale stojí to za to, domov pak má ducha, dýchá domovem. Už i místní- když se posadila a dodělala střecha, která se musela protáhnout, protože na části bylo nesmyslně plochá střecha, a začíná to dostávat i zvenku obrysy, přestávají mít s okny problém a vidí to v souvislostech. Až bude omítka, bude to nádhera. A stejně jako u knížky to neříkám, že jako pýcha naše, ale je to prostě ten Domeček, kterej to v sobě má, jen se to musí seštelovat.