Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
černej čaj
Já jsem nežila ve Francii, ale v Belgii. Kdybych žila ve Francii a měla tam ty samé pracovní podmínky, asi se nevrátím, protože Francie má nádherou přírodu. Belgie je malá, přelidněná, placatá. Vzít psa a jít po červené značce po hřebenech, po loukách, přes les – neexistuje. Placka, ploty, pastviny, asfalt, čokoláda, hranolky. Nahoře u moře na pláži cedule, že psi tam mohou být na volno hodinu ráno a hodinu večer. Tak jsem se raději vrátila do naší malé, závistivé, zaprděné kotlinky… kterou ale TAAAAK MILUJU… protože je prostě krásná.
Denny
Fotka zrzavce krásná ?, se zády samozřejmě přeji, ať to brzy povolí… no a jako samozvaný léčitel vám posílám nevyžádané doporučení: až bolest povolí, nezbývá než se řídit tím, co vám určitě už všichni dávno řekli – že když je pevné břicho, nebolí záda, takže si tvůj Roman lehne na koberec a ty budeš počítat ty sklapovačky jako Kodet v Pelíškách: „Řekl jsem pět, ale myslel jsem deset!“
PetraK
…přemýšlím, jak asi vypadají nervová spojení v mozku člověka, který dokáže poslouchat Rammstein ? představuji si je jako ocelový tažný lano…
Přeji ti o svátcích spoustu takových chvil, jaké jsi nacpala do „Oooooo, to byla nádhera“.
(Já moc volna o svátcích mít nebudu, protože musím dočíst tu tlustou bílou knihu se zrzavými fleky.)
edit: a teď jsem dočetla Domeček. A viděla fotky ?? !!! Takový krásný okna a dveře!!! Týjo, vy máte asi vkus neboco! K těm oknům by se ti úplně hodila moje laguna jako doprovodné vozidlo k pobíhajícím ohaříkům!
Jednou, až tady půjdu venčit kousek od nás do takové zvláštní kolonie, nafotím vám všem ukázku pravého architektonického pekla a přehlídku stavebního nevkusu. Je to kumulace hnusu, jakou svět neviděl.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem Thielli.