Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
černej čaj
Já jsem nežila ve Francii, ale v Belgii. Kdybych žila ve Francii a měla tam ty samé pracovní podmínky, asi se nevrátím, protože Francie má nádherou přírodu. Belgie je malá, přelidněná, placatá. Vzít psa a jít po červené značce po hřebenech, po loukách, přes les – neexistuje. Placka, ploty, pastviny, asfalt, čokoláda, hranolky. Nahoře u moře na pláži cedule, že psi tam mohou být na volno hodinu ráno a hodinu večer. Tak jsem se raději vrátila do naší malé, závistivé, zaprděné kotlinky… kterou ale TAAAAK MILUJU… protože je prostě krásná.
Denny
Fotka zrzavce krásná 😊, se zády samozřejmě přeji, ať to brzy povolí… no a jako samozvaný léčitel vám posílám nevyžádané doporučení: až bolest povolí, nezbývá než se řídit tím, co vám určitě už všichni dávno řekli – že když je pevné břicho, nebolí záda, takže si tvůj Roman lehne na koberec a ty budeš počítat ty sklapovačky jako Kodet v Pelíškách: „Řekl jsem pět, ale myslel jsem deset!“
PetraK
…přemýšlím, jak asi vypadají nervová spojení v mozku člověka, který dokáže poslouchat Rammstein 🙄 představuji si je jako ocelový tažný lano…
Přeji ti o svátcích spoustu takových chvil, jaké jsi nacpala do „Oooooo, to byla nádhera“.
(Já moc volna o svátcích mít nebudu, protože musím dočíst tu tlustou bílou knihu se zrzavými fleky.)
edit: a teď jsem dočetla Domeček. A viděla fotky 😮😲 !!! Takový krásný okna a dveře!!! Týjo, vy máte asi vkus neboco! K těm oknům by se ti úplně hodila moje laguna jako doprovodné vozidlo k pobíhajícím ohaříkům!
Jednou, až tady půjdu venčit kousek od nás do takové zvláštní kolonie, nafotím vám všem ukázku pravého architektonického pekla a přehlídku stavebního nevkusu. Je to kumulace hnusu, jakou svět neviděl.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.