Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Kachna
    A mas ho vyfocenyho nebo nemas? 😀

Fifi
    Ja kdyz platim, kdyz mi prodavacka rika sumumam.v taskach VSE pripadne tam nemam posledni 2 veci, ktery rychlr nacpu pod pazu, prejdu s taskou, vratkou a drobnyma pod pazpu k pultiku, ty 2 veci jeste strcim do tasky a jdu..

Ja si to davam do tasky ZARAZ s tim jak to pokladni markuje… takze o zadnym zdrzovani nekuze byt rec.

Ale nesnasim to v tom lidlu, kdyz ki to da dote zadni, protoze tam nedosahnu od pokladny a musim porad prebihat, to me stresuje a vyhazuje z prezitelne situace dost mimo komfortni zonu… protoze tam bud nedosahnu, takze musim cekat nez to tam da, anebo musim obehnout tychle, hazet, u toho si vcas vsimnout ze uz je to vse, obehnout zpet zaplatit a zase zpatky hazet, a u toho tam nechavam batoh se vsema myma cennostma a nakupem za rohem k volnemu odebrani… krome.penezenky, tu mam v ruce.

Thielli
    Jak se zilo ve francii?

V cr je problem, ale nejen v cr, ze kazdej musi merit ruzny lidi jednou normou… protoze nikdo neumi srovnat, ze tenhle ochotne pomuze ale je pomalejsi a tenhle rychlejsi ale e vsim ma problem, tak proste se doplnujou.

Beru, kdyz se dava neco navic za neco navic, ale ne ze se neco navic pozaduje v zakladu a utahuje se norma.

A predstavuju si to tak, ze v ty fronte se rozciluje nejvic zakaznice, ktera sama dela normovanou praci a nekdo ji za to porad jebe, nez nejakej malir krajinek, kterej vsude chodi pozde a 20 minut napred pije kafe, nez zacne neco resit…

Charlie mi vcera zatimco sem uklizela batoh sezral respirator 1x hodinu pouzitej, tak sem.si vzala novej a kdyz sem si sla rano pro jogurt 20 vterin yak ho stihl zezrat znova i z artackama.z batohu a to sem ho dala dozadu pod knizku, ze to ani neslo snadno vyndat..

Takze objednavam novy respiratory, normlane by mi 3 vydrzeli rok, tak je to volba. S kamarady do cajovny nebo novy respiratory… tak charlie rozhodl a aapon budu driv doma dneska.