Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Mirko, víš jaký je u nás bo*del? Jsme v pondělí přijeli, po dlouhým přemlouvání vytáhli z batohů věci na vyprání… já jsem teda vytáhla i další obsah a batoh uklidila – obsah leží na zemi. Petr to nechal v batohu. Na zemi. Nevím co je lepší 😀
Rozestlanej gauč, spolu se nevyspíme jak kašleme a on chrápe (a já možná taky). Vysávat nemá smysl i kdybych na to měla síly, bo všude se něco válí.
Před chvílí jsem umyla nádobí… od včerejší večeře. Tak asi tak u nás.
Ještě k tomu jak jsi psala, že ti Dafule nechce chodit dálky – já jsem zas s výjimkou Barouška po psech v podstatě chtěla jen provozní poslušnost. Ještě uměl dost choďák, tam jsem cvičila nárazově buď doma když bylo blbý počasí tak aby se psi trochu utavili, nebo venku tak, že jsem jednoho uvázala a s druhým makala (a ten uvázanej strašně chtěěěěl makat takýýý! 😀 ). Takže nějaký cviky jedu vysloveně jen když máme oba zrovna chuť a ne moc často. Nebo když třeba zbydou odkrojky masa, tak aby si je zasloužil a přitom protáhl mozek i tělo. Ty cvičíš denně a dost, tak prostě nemá chuť a potřebu ještě někam šlapat.