Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

zas dočítám se zpožděním?? Ale dočítám hezky, protože jsem se právě dozvěděla, že Kimi se nám lepší!! to je mocinky moc dobře a dobře. Moc a moc Ti přeju Kimi pod stromeček, aby se ruka rychle umoudřila.

Já jsem fčéra chtěla něco dělat a pak mi to nějak jako úplně nevyšlo 😀 Kdy budu dělat to, co jsem chtěla, to nevim, asi nikdy 😀 protože dneska budem s ohaříkama zase dělat bombaře! To je můj plán na večer, kdo uvaří, nevim 😀

Ad roušky, taky mi přijde normoš jít s rouškou k lékařský vědě v tuhle dobu. A nebo tam nejít, když to není nutný – jako že někdy to nutná halt je.

Držím palce Mirko dál

Kuskus
    Si lepší než Pinkaso :-), mi se tvé malůvky moc líbí

a co Dalí? Sem lepčí i než Dalí? Nemám kníra! 😀

jsem ráda, že se malůvky líbí, jsou mi ftipný, ale člověk neví, ešivá to bude ftipný i pro ostatní. Ale hrozně mě to baví. Já moc chci, aby se lidi smáli, aby se aspoň usmáli, když nevdechli kafe, když tu ptákovinu uviděj. No a jak to moc chci, tak ruka maluje.

Máš pravdu Fifijovááá! Bé stavební hlásání.
    a já se těším na Pepínoreporty!

On ji visi na krcnim laloku,
    lalok – magické to místo 😀 já furt vidím dobrotivou Bubinku. By se Rumajzlík spratkující divil, kdyby tam místo Bubinky byla Růženec 😀 , ta by mu to osvětlila.

černej čaj
    Predatavuju se jak se plizite:D to mi vxera uteklo:)
    no co uteklo!! já to namalovala a ………….pak něco zmáčkla….. A to jsem tedy hořce zaplakala, byl to vobraz na šécky prachy 🙁

Smaženka je vajíčko, cmrndnuto mléka, trošku strouhanky, osmažit z obou stran, dát na chleba, přidat hořčici, okurku – grandijózní. Když člověku nevadí lepek.Ale určo by se místo strouhanky dala dát nějaká mouka, ale co vím, tak ty smažené nerada, že jo? Takže Tě to nemusí mrzet.

žloutek s cukrem utřenej jo – to je něco jinčího, než žloutek jen tak, blebleble, to nedám.

Ke me se dostala mamuti stopa od dedy, navic kdyby ji chtel cist, teta ma taky… je dost ohmatana a je v ni zalozenej 40letej deda na foto s kamarady.

to je- jestli to dobře chápu, hezký, ne?

Uz tyden posilam pohledy vanocbi, snad si dnes vzpomenu.

to jsem ani neměla číst, já na to letos vůbec neměla čas 🙁 a tak ráda pohledy posílám.
    když cukroví nedorazí, můžeš si říct, že aspoň nebudeš muset nic shazovat, jako ostatní.

ale ani thielli nemuze zustat usetrena teyo fotky)
    já jsem taky ráda, že se na ni můžu podívat a závidět. Setkání i tu krásnou fotku.

kachnoooooooooooo!!
    Prostřednímu dítku už je 15 hodin 12 let
    Šécko nej, nej Kačence!

Hele sasrak! Dennyky je tu!!

došel Ti balíček?

No koukám, že se vám to teda pěkně hnusně sešlo, jak to vypadá s Romanem dál? ví se, co to způsobuje, lepší s to, nebo jak?

Jé to jsem ráda, že se paní Dominice knížka líbí. Jen teda ….další co neposlechla a čte to už tetkonc, já to všem zabavim a dostanou to fakt až na konci školního roku 😀 😀 . Ne mám radost. A pokud Dominika přijde, budeme rádi.
    Jestli už náhodou nakukuje, tak vítejte tady u nás.

Thielli

já jsem tu nová. Normálně jsem tedy spíš stará, ale tady naplavená jsem krátce

😀 😀 a taky praštěná, tos zapomněla napsat 😀 😀 😀

Trochu jsem tedy neodhadla, že se s tím člověk musí naučit, aby to bylo fííí,
    😀 😀 já to vzdala, dělám fíí jen na prsty 😀

tak já už těm vejcům po vysvětlení věřím,

hele Megí je fakt profi balička, ta zabalí a sbalí šécko. ani ťuknutí tam nebylo! a to tam bylo vajíčko s tenkou skořápkou od černý slepičky! A i to nebylo ani tknutý. Taky jsem nikdy neviděla tolik lupa, lepenky a izolepy pohromadě 😀 😀

ale zase teď čerstvě nevěřím, že je paní Zrzavcová tlustá. Prostě někdo, kdo staví a chodí si zaběhat, nemůže být tlustý
    ale může, může! Kdyby neměla ohaře, už je z ní koudel! protože je ten typ, co když má nerf, žere. a ne málo. A když byla máma nemocná, Tali přišlá, v práci blbý, řekla jsem si, že nemám sílu chodit do posilovny – chyba! a vo to víc žrala. Moje fyzička vzala za svý a pupek bujel. Mám i druhou bradu, sádelnatý voči a vlajou mi ruce. Jen zadek mi zvostal malej, ten chrání moje máteř, po který jsem zdědila maloprdel.

, abych zjistila, kde v lese asi tak jsem…
    tohle byl důvod proč jsem ten xindl vymoženeckej vzala na milost. že se s ním nejspíš neztratím a můžu se pouštět do dobrodružství.

Petrs01