Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
(ostatni proninou, uz to znaji, ale ani thielli nemuze zustat usetrena teyo fotky)
Já myslím, že všichni ostatní mohou být jen rádi, že ho uvidí znovu 😊
A já za něj děkuju. Lítají nám před chatou, na řece je i ostrůvek a občas, když tam zůstane zaklíněná větev nad vodou, tak si na ní sednou, zkamení… a pak to jen šplouchne. Sedávám s dalekohledem na lavičce, to je vám taková radost, jak ta řeka ožila. …když jsem byla dítě, nic takového tam nebylo, naopak byl občas zákaz koupání, když rakovnická výrobna pracích prášků vyčistila svoje sloje.
no a ta technika… jsem boomer. jednoznačně. techniku měním jen, když mi předchozí opravdu doslouží nebo se mi jí podaří rozbít tak, že oprava už je pomalu v ceně nového kusu. Reklamní výkřiky „nový model, který prostě musíte mít“ mě přivádějí k myšlenkám na vyhlazení reklamních agentur. A já vůbec nepoznám, že mě výrobce k něčemu nutí 😂 já se prostě naučím, co mám zmáčknout, když to nefunguje, dám to do ruky někomu, kdo umí a řeknu, že je to asi rozbitý. Když jsem si kupovala kdysi ntb, bylo to IBM a nejdůležitější rozhodovací faktor byly kovové panty a odtokový kanálek na vylitou kávu. nějaké HDD, SSD, RSD… to jsem vůbec nečetla… 🤣