Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Thielli
    Ja bych to nechtela ani zadarmo,ackoli jsem trochu tapala, co myslis:D

Ale mam samsung s androidem, na pc windows a kdyz neco zmacknu, taky to udela fiii a je to v pc:D
    Ale mnohem radsi to delam pres kabel, je to pohodlnjesi, a mam to vic pod kontrolou:D

Pobavily me pudli krovistni, predstavila jsem si krovaka z afriky jak ma pudly mezi chatrcema:D

MirkaD
    Uz si snedla vsechno cukrovi?

Dnes je streda a ja si taky objedmala, v rijnu, a jeste ticho po pesine. Nastesti neni zaplacene, ale zda se, ze letos mi neni prano a to sem se hecla a priplatila si, at to neni klasicke moukove,ktere mi nechutna at zkousim, kde zkousim…

V praci je mrtvo a prijemne! Rozhodne mam.nechut vyvijet vyrazou aktivitu 😀 hlavne trochu tapu.

Objednala sem si pod stromecek jeziska. Zrusil objednavku, tak holt o 300kc drazsi s vyzvednutim.v brne alespon, tak bez posty, a navic muzu vyzkouset. Ja muzi kupuju prekvapka a od mi zabali, co si koupim ja 😀

Mam letos vyhlednutou mikinu s merinem, mela by umet lepe odvadet pot , nez ciste merino
    https://www.hanibal.cz/sensor-doubleface-merino-wool-dlouhy-rukav-se-zipem-panske_z20986/

Fifi
    Tydenicek nebo nejaky clanek bude super:)