Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Denny
Ahoj Denny, já jsem tu nová. Normálně jsem tedy spíš stará, ale tady naplavená jsem krátce a jsem za to moc vděčná, protože tady je milo. Tady roste laskavost jako ve skleníku navzdory tomu, že každá květena, co tu pučí, je mocně šlehána větrem. Jsem v majetku dvou velkých pudlů, jak se tu říká. Křovištních pudlů.
Fifi
Kdeže se stojí ta fronta na žebrání o dokumentaci ze života Toho, který to u vás s Růženkou vyhrál? No, já vím, že to bere čas…no.
Já si myslím, že společnost Apploň by v rámci charity měla poskytovat zdarma svou techniku všem, kteří šíří radost a dobro. Já jsem se těm jejich předraženým věcem dlouho bránila, že prostě tuhle snobárnu nechci. Jenže pak jsem viděla, jak se dá hlavička telefonu k hlavičce kamaráda, prstíkem se udělá fíííí a fotky přeskákají za pikosekundu samy. A do notebooku taky. Se to vedle toho položí…
Trochu jsem tedy neodhadla, že se s tím člověk musí naučit, aby to bylo fííí, takže já neustále trávím čas hledáním, co mám kde zmáčnkout, pravidelně nějakým pošmatláním na té destičce vyrábím nevyžádané úkony, takže to stejně brzy zaklapnu a snobárna mi neužitečně stárne v šuplíku… ale pokud by byla v rukou inteligentní osoby, mohli bychom tu mít skoro Pepin-Rose reality show…
PetraK
tak já už těm vejcům po vysvětlení věřím, ale zase teď čerstvě nevěřím, že je paní Zrzavcová tlustá. Prostě někdo, kdo staví a chodí si zaběhat, nemůže být tlustý. Takže prosím zaslat BMI, výšku, prsa, pas a boky. ?