Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
je s váma sranda..
v práci na ráno-pečení-naházet pečivo mi pomohla ta prostořeká kolegyně,v lednu už bude na jiné filiálce-bude nás o jednoho mín,ale s ní je to pwklo…
kolega,co si hraje na vedoucího-a říká každýmu co má dělat,a chlubí se kolik ON ZA DEN VYBALIL PALET,KOLIK ON STIHL RÁNO NAPÉCT
tak ráno při vybalování se ploužil krok sun krok a furt se vykecával ze strážným,furt ale
já už tekla….
já si vyvezla obří paletu s konzervičkama,doplnila,provezla doplnila starší paletu sdrogerkou,a šla vybalovat další-on říkal kterou vyvézt ted,kterou pak…
a kolegyně,co se mi s ní dobře dělá-umí makat,a přitom se s ní ohledně práce domlouvá,tak jen valila voči,že kolega furt rozděluje práci a pak chodí s krabičkou a vykecává se ze strážným
no a kolegyně je držka-tak mu řekla přes sluchátko,že je fajn,že prvidla platí pro všechny-on-o co nám jde??
a já +oona-že se furt vykecává se strážnýn-on-no však jsem udělal paletu!
a já-no a co-já si v té drogerce paletu nefotila,taky jsem dělala a dělám další…
no tak se s náma nebavil,+zástupkyně nabručená-prostě dusno….
no,takže kasa,vybalování..
ani lidí moc nebylo-jak jindy jedou 3-4 kasy,tak ted tak 3-občas 2….
po půl druhé jsem vypadla
v noci xxx krát vzhůru,xxx krát propocená…
máti jsem ještě k Vánocům koupila plechovku čajů-takovou hezkou krabičku s čajama,aby měl každej 3 dárky-otec 3
máti 3+tu konvici dostali…
mýmu tatkovi jsem vzala sprcháč,at nemá jen oblečení
a šla jsem do lékarny Dafině pro léky
su jak z toho vtipu,jak jde borec pro vajíčka a máslo a donese mlíko a rouru od kamen..
já věděla,že mám vzít 2 věci-houbičky na nádobí+tampony na xicht
pak jsem zapoměla,co jsem měla vzít,-věděla jsem tampony na xicht-ale tvl co bylo to druhý??
no nevím-tak jsem vzala dvoje tampony na xicht-takže 2 věci….
bože su debil…
doma uvařit,nádobí,Martin vzteklej,že je mu blbě zhladu,nychystal máti dřevo,
já zavolala její psy,mí psy a šly jsme ven-máme oba ranní tak jedna vycházka hl.-blátem za zahradu kousek k lípě na olácek s lavičkou-lavičku už ukazuje Dafi,Žeryk a Btty-tak odměnit-Maxovi dát aspon sedni,odměnit,Žerykovi hodit 3krát koleččko,Dafině jednou plyšáčka,dát oběhnout stromeček,a dolů pak kousek do dědiny,ukázat další lavičku-odměnit,a vratama dom…
no byly jsme venku pěkně při měsíčku do setmění,
vycházka byla taková akční pak umýt nožky a hají…
jinak…
otec blbý zprávy….
zalívá se mu břicho vodou,tak jiný antb,v pátek ho nepustí,tak tam jede máti s Martinovým bráchem,Martin jede do Bohunic se sebou,
takže Vánoce bez táty….snad ho pak pustí…
bojím se bojím,bojím..
neměla jsem ty dárky předem balit…:-(,ale ne,ještě vlastně 2 zabalený nejsou….