Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

už jsme dojeli do cíle Tůr de Fránc?

Já jsem taky jednu dobu uvažovala nad tím, jezdit do prasé na kole. Enemže po rušný Plzeňský se mi teda nechtělo.
    Potíž u toho ježdění je, že ne každej má v práci možnost hópnout pod sprchu. A jako Fifi, bych se svejma jemnejma vlasama dojela do prasé za zplihlíka, páč ta helma, že jo. No a to se mi taky nechtělo. taky bych si musela furt mýt hlavu a to pro ty moje vlasy taky nejni ideál. A tak jsem si vozila zadnici v MHD a občas trpím tím, s čím vším člověk musí cestovat. Halt něco za něco. no.

Petrs01
    ě jsem to chytla taky. Vůbec nevím jak se odplazím k autu.

a do prčic. a vy jste byli na chaloupce, sakra!! To mi hned nedošlo, když jsem to četla. No tak to máš cenu za statečnost, doufám, že ses doplazila. A doufám, že brzo bude líp!!!!!!

To si tak dáte opravit kolo a nevyzkoušíte brzdy. A ráno jedete do práce.
    fuj to si pamatuju! A nedělá mi to dobře. A to má pravdu Černej čaj – jak ses vyhojila? úplně, nebo něco zůstalo na památku?

nebude, ale na funkci to nemá vliv
    no tak aspoň že tak!!

Thielli
    Nevím, co se stalo v Klánovickém lese, všichni to věděli z internetů

no já se to dozvěděla až teď – tady od Mirky 😮 😮 . proboha, jak může někdo zastřelit miminko!!!!!!!!

Laguna – to je dokonalej název pro dokonalý kolo. Fakt suprovka, já miluju, když někdo vybádá praktický a funkční věci a ne hovadiny. A tohle je fakt boží.

od PetryK jsem čekala útlou knížku, samý obrázek, takové to samo domo tvorba, každý dnes chce být hvězdou… a pak to přišlo a to jsem se tedy SAKRA spletla

to čekalo víc lidí asi, neb jsou tloušťkou zaskočení. Tak ale to by byla hrozná prasárna dát čtenářům za tyhle peníze útlou knížku. Bych se hambou musela propadnouti. A máma by mě chodila strašit 🙂

Mirka D.
    otce pustí v pátek….huráááááá,hip,hip,hurááááááááá,hip,hip,huráááááá

gratuluju!!! to je fajn, že bude na svátky doma!

.-jen štípačkama bych dráy přešmikala,jen prstíček natáhla a půl krabice sežrala….,

já jsem teď přeštípla vostnatej drát včera -od š´toly, kterou jsem dostala a měla být tedy na Vánoce, ale není, zato teda je vynikajíc, tak jsem se hned autorce díla práskla 😀

černej čaj
    Aspon si s vero damw toho opozdenyho/spletenyho jeziska jeste navzajem:D

tak jo, tak jo , tak joooo, to mě s tím smiřuje teda. 🙂

To tak je, kdyz tu nikdo neni je tu zivo a kdyz tu sou vseci, tak nikdo nepise:D
    přéíéésně! 🙂

Ja vim, ze je bezny zacit spis v lednu ale prosinec taky fajn.

ne !! prosinec je přímo geniální!!
    My taky nedržíme suchej únor jako fšicí /páč zbaběle 28 dní, žejo/, ale už rovnou suchej leden, únor taky a zpravidla i březen.

Zlatka
    žaludek a hlava už lepší.Dokonce jsem se nechala odvézt na nákup,půlku jsem toho vzdala,ale aspoň něco mám

tak šup, jen tak dál! koukej se vyzdravovat.

l,sedl si na vanu a spadl do ní.T
    ježiš!! Pevně doufám, že horor dál nepokračuje a nic se dál dít nebude!!!

Kimi, prosím, já te´d nestíhám to tady pročítat úplně – jak jsi na tom Ty, už je líp, je??

Fifi
    Po Prahe to je urco jinsi drandeni, na damicku pekne.

No vono jak kde. Já z bytu do prasé bych to měla zadáčo – celou dobu dolů, ale domů – bych zdechla.

kachna
    Já jsem se stejně protínala v Dobrovici

tak aspoň něco pozitivního na tom, že jsme nejeli 😀

, že tašky mají lepší stabilitu než děti,
    souhlasím. navíc tašku můžu narvat mezi nohy, dítě tam nezůstane a má tendenci povlávat po prostoru. A když se prudce zabrzí letí spíš než ta taška a má to větší následky.

Fifi
    Vidis, treba “každý dnes chce být hvězdou” by se taky mohlo Esusovy dotknout

nedotklo. Páč on svět dneska fakt takovej je,že kde kdo chce bejt hvjézda jasná, zviditelněnená, tak když mě někdo zatím nezná, tak se nedivím, že ho to třeba napadne. Já nechci bejt hvjézda jasná, já chci bejt celerbrita.
    a opravdu hodně lidí je tou tloušťkou knihy zaskočená . Je hezký se dívat, když jim to dávám osobně, jak se podivujou. A vlastně ani já jsem si neuměla představit, co je 400 stráneček.

No hezký s těma noženkama. A protože jsem se s tím nikdy nesetkala, nevěděla bych jak s tím pracovat – je velká šance, že se to srovná? Kolikatě skeletůch do něj denně můžeš narvat do pupkáče sebevědomýho? Já taky chci pořád nějaký report. A víš co? co kdyby si třeba… reportážičku nějakou, jako….. v mezičase – však te´d máš fůůůůůru volnýho času přece 😀 😀
    No ale prostě my ceme Pepino deník, my ceme Pepino dení, my ceme Pepino deník!!!
    co? bude?

we, to jmeno se mi fakt povedlo,
    velmi VEL-MI povedlo! Jehehééé
    hele a jak zvládá, když vypadneš s Růžicí? Dobrý?