Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Kimi

dyk to všichni víme, že dnešní děti starým málo rozumějí. Nejen tobě. Nerozumí běžně vnoučata svým prarodičům. Ale za to nemohou ani jedni z nich. Horší je, že to není jen nerozumění. Staří lidé byli vždy ve všech kulturách respektováni pro svou moudrost, dnes jsou to slovy dětí boomeři/mimoňové – logicky, když vládnou věděním, které pro děti leží jako halda slámy na internetu… nevím, jak je to jinde, v naší rodině jsou staříci smutní, zdá se mi. Protože junioři za nimi jdou jen té povinné úcty a ne že by jim bylo s babi, dědou dobře.

Fifi
    S tou „hvězdou“ máš pravdu. Sice jsem hned za větu položila vyznání dokazující, že prolétnuvší myšlenka byla debilní, ale přesto ti to utkvělo. A já jsem ráda, že jsi to zmínila, protože bez takových poznámek pak člověk je debilní víc, když nemá potřebné korigující zpětné vazby.
    Čajík se mě nedotkl, rozhodně ne ve smyslu skutečného dotknutí 😊 to byla jen taková přetahovaná, asi taková jakou provozuje Pepin s Růženkou. …a vida – už se se mnou teď ráno tahá zas – prý kvadroši zabijáci astmatika 😁 taky má pravdu čajíček.
    No a s tou helmou jsi to trefila. Ale víš, jak – s každým dalším rokem života nějak méně řeším, jak vypadám.. 😎 ty vepředu nikdy nedoženu a v pelotonu je to jedno.

Černej čaj
    tak jsem dočetla tvé ranní hlášení a přiznám s otevřenou pusou. Sice jsem v kanceláři o dvaceti čtyřech stupních také jediná v triku s krátkým rukávem, ale proti tobě se teď já cítím jako „fifinka“ 🙄 u mě je to dáno tím, že jsem prorostlá, tebe si představuji jako šlachovitou žoužel…
    A tvůj popis cestování MHD byl tedy hodně sugestivní… já stále čekám, kdy někdo přijde na trh s eko-bio útlými vozítky pro jednoho a nákup. Krytými před deštěm, nabíjení nějakou zelenou energií a tak… něco jednoduchého, dostupného, praktického. Místo toho autosalony předvádějí jen ještě větší a ještě lesklejší tanky do města, přijde mi…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem Thielli.