Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Thielli
    Ja si doma topim na 18st v zime kdyz su doma u pc, na noc 16 a v kanclu de vetsinu zivita smazim v tilku, umiram evdrem, pot mi prinsezeni tece po zadech… nesnasim to, varit se vetsinu zivota ve vlastni stave a do kanclu ki jeste nikdo sprchu nepostavil, takze nic pro me.

Ty kvadrosi v kosilich co prijedou a vonavy sesednou z kola jsou parfemovy zabijaci kazdyho astmatika:D

Jinak ja na kole jezdivala driv kdyzsem delala.na stavbe uklizwcky, ale to sem po stavbe behala taky v pracovnuch hadrech, jedno leto sem jezdila 25km, 8h stavba a 25km. Ale to byla stara podel dalnice a provoz tam.byl snesitelnej, dneska bych se fakt nevydala ani omylem po te silnice bez krajnice kde ani autobus nevleze do svyho pruhu na kole..

A ten obchod mam porrad v brne 25km daleko, takze by ten nakup musel vzdycky do kosiku:D

Ale hydlet nekde, kde to je trebq 10 minut na kole na rovinatym a vse v dosahu, to by se mi asi libilo. No ale stejne co mi to doktor zakazal uz nic.
    Ja mela driv 3 kola a najezdila sem za rok fakt hodne, pak mi to doktor zakazal tak sem zacala chodit.

No a ja bych fakt mega desne chtela byt za hvezdu a taky vydat vlastni knizku, ale nemam nic, co by se mohlo prodavat a o co by meli lidi zajem 😀

Ak nakonec se sesli spis v mensim poctu a jen mi volali ze uim xhybim, ze ro nebyl planovanej sraz, tak jim odppoustim, dala sem.si steak 200g, mnam:)

Petrs01
    To vlastne tu tvou havarku si vybavuju jak si o ni psala, a uz uplne dobry nebo zbyla nejaka pamatka?

Fifi

No to ja prave nevim, jak to ty mamy delaj, ale me tak hrozne bolej ruce kdyz se mam drzet dyl nez par minut nebo nest ty tasky, ze je to pro me dost bolestivy a snazim se vybirat si kista, kde se da i trochu oprit/zaprit, at staci jen prehodit batoh na bricho a spis mit ruku v pohotovosti, kdyz musim nekdy drzet batoh, tak uz nemam ruku na madlo, ja ten uzkej uchop s vynalozenim sily proste nedokazu mit nebolavej a vetsinou pak uz mam krece a ruku treba 15 minut zaswknutou v hrozne kreci a bolesti… tak se tomu vyhybam jak cert krizi:D vetsinou ale preplnenym spojem stejne nedokazu jet, takze to malokdy resim… ale ted mezi svatkama kdyz jezdi do brna uplne vsuchni kvuli trhum tak to je… dost peklo.

Zacinam mit dost problem i drzet knizku, kdyz je tezka, takze si posledni dobou ani moc nemuzu cist v mhd:(

Jinak u nas taky dobre primrzlo.

Fifi
    Rikala sem si zda budes uz u stenda neco resit ale asi jo aby co njelip vyrostl a snad s tlapatkama nwbudou moc potize