Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Thielli
    od PetryK jsem čekala útlou knížku, samý obrázek, takové to samo domo tvorba, každý dnes chce být hvězdou… a pak to přišlo a to jsem se tedy SAKRA spletla
    Jojo, slusna bichle. Vidis, treba „každý dnes chce být hvězdou“ by se taky mohlo Esusovy dotknout stejně jako tebe hlaska od Caje ohledne cyklistu. 🙂 Hradec je hodne cyklo mesto, obdivuju ty babci, dedulky, jak si tlapou, tapou. Nekdy to je z myho pohledu ridice az o hubu. Ale to je fuck, ja obdivuju kazdyho cyklo do prace dojizdijeciciho. Dat si helmu na tech svych par chlupu na hlave, muzu se krom sprchy rovnou i fenovat a vytvaret uces. 🙂

Esusova
    jo, to si pamatuju s Rumíčkem taky. Jak jsem do tý doby neměla kombinaci štěně dospělák, tak jsem hnedle musela začít makati.
    Rumicek to zvladnul rychle, sikovny rezaty mimi. 🙂
    Stryc Pepin je fakt jinej. Troldik byl nacuclej na smecce i cloveku behem par dni, doslova. Tenhle expert si jede svoje, vzteklik pamatovacnej, neco si usmysli a je tezky ho presvedcit, ze takhle ne-e. Ted dostal „po tlame“ od nas obou, po zradle nejvic juchuchuu se zahlod nejdriv do laloku Ruzici a pak me do ruky… 😀 A to nebyl obyc steneci hlod, esli mi rozumis. Pekne se uci rozlisovat hracky a maso.
    Koukám na ty fotky, ty jeho noženky – zdá se mi to, nebo je tam něco divně?
    Jop, je. Jsem to psala asi hned po prevzeti, ze nozenky nema optimalni. Zdalo se mi to jako proslapy, ale je to jinsi. Myslim, ze dysplazka na levy zadni je jasna, kdyz kluse rovne, ma telicko nasikmo. Predni tapatka ma extra zvlastni, prijde mi to vizualne jak vyboceny lokty, pak predni zepredu vypadaji, jak kdyby byly do o. Uvidim, co se porovna na strave skeletovy, kazdopadne kdyz se netvor hyba, lita, nic neodlehcuje, nic ho neboli. Musi vyrust pomalu, at se mohutny tlapany stihnou vytahnout ve spravnym pomeru rustu tela. Edit – zkusim se od ledna domluvit na nejakou steneci fyzio/cviky/reha s nim.

Cernej caj
    Nevim, jak to mama s nama delala. MHD, dva haranti, nakupy…
    Ze ti kolegove pozapomneli poslat blbej mail, tak to od nich neni fakt vubec hezky. 🙁

Petrs
    Většina lidí ale nebydlí v centru, víš? Mých 100 výškových na 2 kilometrech je docela záhul (zbylých 8 je rovinka).
    Vim, proto o to vice obdivuju kazdyho, kdo slape do prace na kole. Jen Prahu povazuju za min kopcovitou nez LBC. Na hubu jsem si dala na kolobce se psim dvousprezim, nemit helmu, nejsem.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Fifi.