Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
v Klánovickém lese někdo zabil mimi v kočárku a muže…..,
jinak byla jsem s kolegyněmi na pIZZERCE,děsná kosa tam byla
dala jsem si vývar,látté a mátový čaj,pokecali jsme-jedna kolegyně co se odstěhovala do Olomouce zpět,dala nám perníkovou chaloupku,
pokecali jsme -hlavně o práci,že….ale i jsme se zasmáli,pak jsem šla k psychiatrovi…
léky od něj krabičku,+Dafině na štítku+sobě kapky do nosu-zas mě bolí ucho…jak jsem svoje léky dala v sobotu mááti
tak za tyto 3 věci jsem skoro nic!neplatila???!!!v lékarně na poliši,v lékarně u Maxe-kapk do nosu,byly 200,+ty na nervy 400…
úplně jsem se ptala,jestli je to všechno…
v papírnictví jsem koupila otci Martina dárkovou prpisku v koženým pouzdře s věnováním-skvělý tatínek,co neskazí zábavu a legraci-s tou zábavou a legrací je to akt-s ním vždy byla sranda,no a ponožky jsem mu vzala s pivečkama…
z té propisky mám radost-k těm křížovkám se hodí!
Dafině jsem teda vzala nový přepínací voditko-kulatý bleděmodročerný,karabinky ne úplně pidi,ne velký,zdálo se mi tenší-ale není úplně tenký
a prý-český výrobce ale už …
a já-umřel?
a Eva-néé,skončil!
a já-no tys to řekla tak smutbě:-)
a že prý kvalitní česká výroba-tak vodítko je i dost dlouhý,tak na 2 psy v pohodě…
když půjdu ze čtyřma,tak se nebudu mos sukovat,jak kdž mám jednou 5 metrů a druhý taky delší…,
no ještě jsem vzala cedulku s kníračem na plot-a pak jsem volala zpět do zverimexu,že se mi to zdálo levný…tak prý ne…
tak snad to vodítko nebude řezat do ruk….to minulý ztracený kulatý bylo takový jako háčkovaný,měký….,
no,ještě že jsem je ztratila,protože mělo vyžvejkaný karabiny za ty roky,hrozilo rozepínání a ode mě skrblíka by se Dafča novýho vodítka hned tak nedočkala:-D
má včerejší vychytávka-spojím 2 krátký jednokarabinívý provlíknutím poutkem,a mám vodítko na 2 psy-tak to včera dovedlo Martina do stavu nepříčetnost..
moje inovace ho dost vytočila:-D
jo máti má COVID,ale už je jí líp,už šla na zahradu,léky co jí napsala doktorka nikde nemají….
my s Martinem dodržovali bezpečnou vzdálenost,tak snad dobrý
nakonec,když jsem měla Covid před rokem na podzim já,tak to ode mě taky nikdo nechytil….
otce pustí v pátek….huráááááá,hip,hip,hurááááááááá,hip,hip,huráááááá