Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
EvaC
Na barvu jsem si musela hodně zvykat. Připomínala mi barvu záchodků na pionýrském táboře. Jenže bazarových kol málo, i ojeté se pořád dobře prodávají, na nové jsem byla držgrešle (asi jsem neměla být), takže jsem vzala zavděk tímhle.
A jinak člověk na té silnici otupí. V tom smyslu, že se nelekáš. Jen musíš pořád počítat s tím, že ti nikdo nedá přednost a teprve když vidíš, že o tobě vědí, jedeš. Já jezdím na pohodu. Na bromíku člověk není až tak cyklista, jako spíš okolený chodec.
Viděla jsem ho poprvé v cizině, tam je to běžné, že lidé přijedou příměstským vlakem, rozbalí tuhle legraci a dojedou do práce.
U nás v Čechách frčí hlavně elektrokola a na nich většinou visí velký pupek v přiléhavém barevném závodním dresu. 🤣 ty miluju. Hlavně na pěšinách v lese.
PetraK
Nevím, co se stalo v Klánovickém lese, všichni to věděli z internetů ve chvíli, kdy jsem si tam rázovala se psy. Já moc média nesleduji, takže jsem věděla prd. Ale asi bych nedělala nic jinak, protože pravděpodobnost, že zrovna potkám někoho takového a že zrovna ten mě trefí, je opravdu o hodně menší než to, že mě sejme nějaký testosteron na značeném přechodu pro chodce.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.