Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Hle kachna! Myslela jsem, že se třeba o sobotě na vteřinu protneme, páč jsme měli původně namířeno k vám, zkontrolovat, jak se máma rozptyluje, ale bohužel, ani to, ani adventní trh v Mělníku mi nebylo přáno.
Ale už mám politý nejen cukroví, ale taky celou kuchyň. Čekuládou. MOc mi to letos teda nejde. Ale co už. stejně se to sežere 😀
černej čaj
pri kazde navsteve mela kachna o jedno vic deti /nebo na ceste/ tak se muz smal, ze uz tam nesmime jezdit, jinak se nevejdou do domu
😀 😀 😀 😀 😀 😀 blbááá stračena, převelice blbá stračena :D:D 😀 vdechla jsem mandli.
Thielli
co se stalo v klánovicích??? 😮 proboha snad se Ti nestalo nic tragickýho?
Já jsem bohužel primitýv. Já taky poezii nerozumím. Jen tý co si píšu já a nebo Tildovi, tam teda ne všemu, to jako zase ne, ale vnitřním pocitem vím, co má na mysli. I když teda, když člověk nahlídnul do jeho Messer, tak jsem zas musela zabrzdit 😀 to už je vyšší dífčí. 😀
Vlastně od doby, co mám psy, tak jen vydělávám, jím, spím, myju se, myju psy, venčím, psy, krmím psy, češu psy, stříhám psy, hladím psy a utrácím vydělané peníze za psy.
ano to je přesný popis majitele psa. Resp. možná spíš většího počtu psů. Když byl jen jeden kousek, tak přeci jen člověk vyšpóroval čas i pro sebe 😀
…a přidávám fotku z lesa
krásná fotka! Máš supr na Novoroční přání!
a Fifi má pravdu, třebas se podaří vyfotit i hádanku nějakou.
Mně se při cestování čte špatně.
to nechápu proč jako!!
Nemáš fotku tý kladačky? Si to neumím představit, jak s tím člověk jde do krám u, musí to být boží, Edit – už to vidím! To je bomba!!
Mirko
to je dobře, že tátu převezli do lepší nemocnice. Není to pak třeba možná??? co já vím – i trošku o naději? Že kdyby to nedávalo smysl, tak ho nepovezou?? Držte se.
černej čaj
az bude i knizka
mě to hrozně hrozně s tou knížkou fakt mrzí!! FAkt moc.
Krásný dárky jsi dostala!! A myslím, že do jednoho se trefily, že to nebyly dárky jen tak.
A ano, Brtnik s Tali – bylo to moc krásný. Teď moc na tyhle věci opravdu nebyl prostor – ne, že by byli z jeho strany zanedbávání, nebo je ani nepohladil, nepokecal s nima, ale tohle je do hloubky a na to nebyly až tak u něj kapacity a pak vidíš, jak je to flekatý stvoření Blažena. Jsou to moc důležitý věci, tohleto.
videla strakapouda, ze sel skoro vyfotit i telefonem
a kde je?
já se taky chystám ven, až trošku vychladnu od plotny. Záměrně se celej víkend navlíkám, aby tělo topilo, jako když ležím a tak, musím teď vychladnout.
Charlí Ti dal k vánočkám dvě žínky!
Zlatka
a teď před vánoci je to fakt fajn .
krucinááááál! Snad se podaří se zberchat do Svátků??
Já do sebe peru vitamíny, průduškovej čaj, svářo, teplou medovinu, všechno co je v dosahu.
Petrs01
Tak my nechaly chorobu u kamen a daly si s Pikslí 12 kiláčků.
Jste pěkně hnusný megery a já vám vůbec nezávidim 😀
Hodlám taky nechat nastydnutí u kamen- právě vyhasly a půjdu na louky.
Jááá bych si taky ráda lakovala nehty. moc. moc a moc, ale prostě to nedává smysl, když mi pak Taliprdnice uhryzne půl nehtu, že jo. TAk už t nedělám.
FIFIJOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
TO SOU KRÁSNÝ VÍDEJA, DÍKUKU.
Moc se mi líbí, jak na Tebe Žlababa juká, ešivá jako takhle dobrý 🙂 Tetička hodná, přehodná. Smraďoch jak bojuje!!
, na Ruzici se nacucnul hned, ja si este hodne maknu.
jo, to si pamatuju s Rumíčkem taky. Jak jsem do tý doby neměla kombinaci štěně dospělák, tak jsem hnedle musela začít makati.
Drsnej Pepin, bábu chtěl sežrat! 😀 😀
Koukám na ty fotky, ty jeho noženky – zdá se mi to, nebo je tam něco divně?
Víš, já si pod Fifi představím třeba Kateřinu Brožovou…
😀 😀 😀 😀 tos neměla, tos neměla, Thielli,
budu jí teď možná chvíli řikat Brožko!
😀
hele a na závěr se tu i Efe mihla!!
Jdu sklidit to hnusný cukroví a půjdu ven. A v lednici mám umixovaný zbytek mandlí s rumem. Budou rumový gule v čokošce.