Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
černý čaj
… no tak to jsem si fandila, jak u kafe proběhnu článek. To by bylo jako kafe z Na samotě u lesa 🙄
Nakonec jsem to dala, ale tady jsou asi nějak skoro všichni psace nakažení… od PetryK jsem čekala útlou knížku, samý obrázek, takové to samo domo tvorba, každý dnes chce být hvězdou… a pak to přišlo a to jsem se tedy SAKRA spletla 😁 román jak od Dumase. Zpětně posílám kajícnou omluvu za dehonestující úvahy.
Jak to jako má jeden všechno stíhat číst, tedy nevím.
čajíku, máš krásné fotky, po dlouhé době někdo, kdo má cit pro kompozici, musím říci. Tvoje putování je krásné, pamatuji na své mladé roky, kdy jsem také chodívala. Se psy venku už spát nejde (alespoň ne s těmi mými, nevyspala bych se já, ani pes, ani les), navíc já už se ze země nezvednu, takže bych tam ležela a zetlela.
Náš táta je turista, zná celé Česko, vždy mi radí, kudy jít, abych se vyhnula davům valícím se tupě jen po značkách. Pamatuje si všechno z hlavy, kde bývá bláto, kde už je cesta zarostlá, špatná, kde si naopak člověk betonem ukusoval tak dlouho, že už tam nemá cenu chodit. Jako dětem nám vždy sliboval, že za zatáčkou už bude to naše auto…
Nikdy tam nebylo.