Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Kimi dnešní děcko by se zeptalo, zda jsou to názvy sýrů, ta jména v první větě. No a to setkání muselo být krásné, asi nejhezčí je, když lidé spolu zazpívají.

černej čaj jsem zkusila vložit link pomocí těch hejblátek nahoře… klikla jsem na LINK dala jsem to do toho okna a uložila dole tím modrým potvzovacím tlačítkem a nevložilo se mi nic… tak jsem musel dát CTRLC a V, ale to se tam natáhlo rovnou i s tím obrázkem… co dělám blbě?

MirkaD
    na jednu ruku dobrý výkon ! ? …ale já asi také nebudu takový psavec pořád. To je je takový začátečnický slovní průjem. Jakmile bude vše podstatné venku, už to nebudu pořád opakovat dokola… (snad… ?)
    Víš. 3-4 trasy dokola se psy od domu máme všichni. Tak to prostě je. I když budeme na Šumavě nebo v Jeseníkách, naši psi budou ty svoje trasy znát zpaměti poslepu za pár měsíců také. Co já bych dala za bažanty na dvoře… za vesnici „chcíp pes“. Já se s nikým nescházím, samotářství máme už třetí generaci v rodině, tenhle daleký monitorový kontakt je jediný, který pěstuji a to ještě teprve nedlouho. I proto konec konců jezdím na kole, abych nemusela být v dopravě s jinými lidmi. A v autě v Praze? To fakt nechcete ? Já už bych dávno seděla za vraždy ve Světlé nad Sázavou. Stačí, že nastoupí někdo do tramvaje, vytáhne mobil a začne řvát…“Jo. Jsem na Jiřáku teďka. Koupila jsem ten květák…“ a mele a mele celou cestu, nikoho to nezajímá a všichni to musí poslouchat.