Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

kachna
    co se tam stalo?

ja tama sla 2x a pusobi to trochu jako misto, kam po setmeni samotna zena nechce chodit, pokud neni karatistka.

jinak kachna ma jednu hlavni poznavaci popisnou vlasnost : vzdycky s neznosti starostlive maminky vsechno tak krasne jednoduse a pravdive okomentuje z uplne necekanyho uhlu, pripadne rozsekne nejakym vtipem tak, ze se clovek dusi smichy.

my sme do kachnokraje zavitali s muzem parkrat… pri kazde navsteve mela kachna o jedno vic deti /nebo na ceste/ tak se muz smal, ze uz tam nesmime jezdit, jinak se nevejdou do domu 😀

MirkaD
    a tak ja bych se vubec neptala na veci spojeny s nemoci, bych se s nim bavila jako normalne, pripadne treba co jidlo, jestli muze aspon trochu courat nebo co sestricky, jestli sou hodny.. neco, co primo nekonfrontuje s tim, v jake je situaci, ale zaroven neco, co snadno muze rict svuj nazor.

nevim, cekala bych, ze clovek rekne sam, jak mu je, jak se citi, a kdyz nebude chtit, neptala bych se.

Je to tezky s cizim clovekem, mam problem bavit se s vlastnima pribuznyma, natoz kdyby me nekdo nechal hodinu o samote s tchanama…

PetraK
    to je tak krasny s brtnikem a talirovou!

jinak pejsci sou mega radi, ze sem nezustala spat v brne, vanocni oslavu sem si moc uzila, dostala sem hromadu super veci, co se mi hodilo nebo co sem si prala.

No a vtipny je, ze vero si vylosovala ze seznamu darku neco, co ji nejak blbe dali v obchode 😀 tak to jeste zkusi vymenit, tak si jeste budeme vymenovat darky navzajem, az bude i knizka 😀 ale rozesmalo me to.

dostala sem krasnej 0,7l hrnek s dudkem, toho sem jeste nazivo nikdy nevidela, hromadu cajiku k piti, knizku nacelnik https://www.kosmas.cz/knihy/527577/nacelnik/, impregnaci na kozeny botky, nejaky dobroty k jidlu, jelenni luj, krasnou zalozku s vlkem, pojedla sem cukrovi, podarilo se mi presolit cesnecku, tak pry si ji letos nemuseli dosolovat :D:D

no uzila jsem si to moc a krk/pater uz o fous lepsi, bolelo to urcite min nez vcera, skoro bych rekla, ze je to mnohem lepsi 🙂