Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak včera odpo-já na trojce kase-takže vybalování,kasa,kartonovvání,šéf,ze zástupkyní,cco do sebe ze srandy furt šijou,tak jsme se nasmáli,ale i tak jsem teda v půl 10 v noci byla sedřená jak kůn
    ruce,záda,nohy…
    kolega mě a šéfa vezl dom
    doma jsem se dzvěděla co říkal Martin-že pro otce přijela odpo rychlámhned mu dávali injekce…
    jako,jelikož su z práce vždy vyřízená-fyzicky,tím i psychicky…
    tak i když směna byla fajn-fungovala mezi náma spolupráce,nikdo ze zákazníků mě neseřval,prachy nechyvěly,tak fakt dřina,honka….
    tak mě večer stačí málo a brečím-no tak jsem to Martinovi neulehčila…
    v noci mě šííííleně bolely nohy,záda,tak jsem o půl 3 v noci šla práát,2 hodiny jsme byly vzhůru,Žeryk málem dorafal Martina-Žeryka jsem poslala několikrát do pr…
    Dafina vypsychařená,protože vrčel i na nu-mě z toho čokla mrskne….
    od půl 6 vzhůru,tak jsem šla do vany,
    pak jsem si ošmikala vlasy-fakt špica nápad!!!
    šla jsem ven chvilku s mýma psama-po dědině,záházet každýmu 2 krát hračku a jely jsme bez psů do Vyškova na nákupy-zverimex-Norince-kočenka rodičů,a venkovním ptáčkům-700v prachu….
    pak masna,potraviny,elektro,kde Martin koupil rodičům varnou konvici dražší,
    kniha-Martin dostal k jéžiškovi kuchařku od Vanka,no a do Bučovic do lékarny-tam fronta až do prčic,nebo kam,tak jsme to vzdaly,Dafině léky vezmu v pondělí…
    Martin slíbil máti uvařit oběd,než pojede za otcem do Brna
    poveze ju tam brácha Martina-ten druhej pro změnu…
    jo-došla máti-má rýmu jak trám,a kšel ždibec,
    že otec k tomu všemu má zánět žlučníku..
    tak tam bude týden až 10dní a má antb…

Ešusovic paní-knížka už je domááááááá
    at je ti brzy líp!!

Petrs01-stejně tak tvému muži
    jo-u otce je to diagnoza naprd…
    Thielli-obdivuji francouštinu,
    obdivuji péči u hnědé!!