Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Zlatka
musis se smat potouchle
Thielli
dekuji za pochvalu. Kdybys mela cas, mam tady jeste jeden 😀
Klady a zápory života s dospělým útulkáčem, aneb sžíváme se s Charliem
a vubec, casem zjistis, ze su hroznej gramofam :D:D
jinak tyhle zajezdy taky nesnasim a to su rekla bych ne tryskomys jak esuska, ale kdyz dovoli stav psychiky tak toho taky stiham hodne.. ale tyhle zajezdy nemam rada ani ja, porad se nekdo nekam honi, tady ne nejznamejsi cokoladovna v budapesti, ne nemate cas si koupit cokoladu, tady sou uzasny lazne, ne nemuzeme do nich na hodinu, tady jsou trhy od navhrhare aifelovky, ano muzeme rychle probhenout prvni ulickou ale beda, jak se zacnete zastavovat a neco si kupovat :D:D
jinak sem ani netusila, ze pulka mistniho osazenska chodi na ten chov zvirat asi v takove mire, vim, ze na ifaune nekdo byval, ale ja tam vzivote nebyla. mam radsi maly komunity a tuhle jsem nasla v roce 2008 jeste na cz psovi a bohate mi stacila 😀 ale zas je hezky, ze pak vidite, ze odetta treba nekomu chybi a tak, ze na ni vzpomina, nebo i pripadne dalsi uzivatele, je to hezke. prece jen ta komunita tam nebude tak obri, jak si predstavuju.
Fifi
pritom z utulku bych cekala, ze nebude zvyklej na cloveka nejak moc, ale je mozny, ze tam kdyz clovek odesel, byl pryc „dlouho“…
MirkaD
achjo:( kolik je vubec rodicovi? ale zas v brne je specialni pracoviste a odbornici, podle me dava smysl, ze bude v brne… jestli je na onko na zlutaku?
Jinak kamarad je po operaci, uz mi rano psal, zkusim se za nim v pondeli stavit.
A ted me ceka baleni darecku na vanocni odpoledne s moji „rodinou“. Ostatni uz znaji, ale pro Thielli mozna jeste shrnu – moje nejlepsi kamaradka je pro me mnohem vic moje rodina, nez moje biologicka rodina – tatinek, sestra s manzelem a dve prvostupnove deti, samozrejme s nimi mam dobre vztahy a mam je rada, ale neni tam to ono. S kes sme „pokrevni sestry“ a tak je dnesni vanocni vecirek vzdycky alfa a omega mych vanoc.
Byva tam jeji sestra s manzelem, muj manzel pokud nepracuje (pracuje vetsinou o vikendech – ted to ma divoky, vcera jaromerice nad rokytnou, dneska As a zitra Kolin a v pondeli prijede domu, prespava v aute ve spacaku nekde na cestach) a par spolecnych kamaradu. Vzdycky je to moc fajn.