Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Esusova, takze nakej ksindl sis poridila? At je lip! A nezdrahej se pouzit i nejakou lekarskou vedu, at to zase neodskaces v dlouhodobym horizontu. :*

Thielli
    Ja ctu ten vas problem uz po xty. Nechci tu davat rady nevyzadany. Vim, ze to je pro tebe tezky a na palici, delas prvni posledni a vim, ze problem mate prave jen ve svym rajonu. Tezky vysledovat, kdyz jde po pachu, kdy se vypne. Idealni by bylo totok podchytit este pred jejim vypnutim a pekne tady k noze pudes a nebudes nic resit. Ale kdyz se zacne zmitat a nevnimat, ses v cudu. Co ji treba (to jen fakt kratkej brainstoming) v tu chvili dat haltinu, resp. mit haltinu na ni a v dany chvili ji jen pres haltinu upozornit, vyvest ze situace? Neco, co ji prinuti, aby „jejda, co to jeee?“ v dobrym slova smyslu, aby te na chvili vnimnula, zadny skudani, jen proste ne zmitani se v ksandach. A ze vnimne urcite, pretrhne to zazitej retezec chovani. Parada, sikovna. Otocime se a jdeme jinam. Napada me este fura dalsich kravin, ty radsi ani psat nebudu.

Cernej caj
    Ja si kvuli Pruhum zrusila vcerejsi rehabku. Hrb mirne protestuje, to je tak vse, co muze rikat. Fajny, ze se ti ulevilo! Kamosovi preju, at operace dopadne co nejlip.

Mirko
    Vam posilam jen pohlazeni vsem a dobrej napad sepsat neco o Zerykovi! 🙂

S jodlovanim a nevnimanim budu mit hodne prace u pana Pepina (bacha, hlaseni!). Je skvelej, zlatej, zitra to bude teprve tyden, co je doma, nene, zda se to dyl. S Ruzici jsou fakt uz jedna smecka, Zabicka se cela usmiva, rozkvetla, az ted vidim, jak moc empaticky priskrtila svou energii ohledne Trolitka, kterej ji vychoval. Ted je „zruda cerna“ back, chodi dulezite prudit omladinu, usmernuje, sakra mu mantinely nastavuje, krasa pohledet.

Na me drobecek tak trochu prdi, total samostatna jednotka venku, jde se smrdolit ve znamym prostredi za svym a serunate. V rusnym prostredi mesta, vesnice, serunate, sel bych s cizima radsi, tohle dite vypada zajimave. 😀 Samoze vse kontrolovane na voditku, ale chova se jak fraja nejvetsi zatim. Tak nejak zajimave se na me nacucava. Vi, ze me ma za zadkem = prdi na me.

Ma zajimavou povahu, bude tam primichano asi vicero plemen. Ale doma (i pres mrize ve dverich, kdy me vidi, slysi, jen za mnou nemuze, panika), v aute (v prostornym psovozu, kazdej den jezdime, jekot a panika, ze je omezen se mnou v kontaktu). TOHLE je pro me naprosta novinka, nikdy jsem to u stenat nemela. Total hysterie. Snazim se s nim pracovat pomalinku, sak je to jen par dni, co je doma.
    Bude to este zajimavy, ma dle myho fakt takovou jako separacku uzkostnou, kdyz se do ni pretoci, klidne svyma jehlickama rve za mriz spaci klece, jeci, jak kdyz ho vrazdi, pocura se. K tomuhle uz teda nedochazi, snazim se podobnych situaci vyvarovat, navic ted po boku s Ruzici je klidnejsi. Vlastne mu hodne pomohl i muj oblibenej Alavis Calming, co mi zbyl po Trolitkovi, prvni dny jsem mu kousek bobule dycky navecir soupla, zafungovalo to. Tak. Hlasani ukonceno, zkusim pres vikend nahrat kratky videa. A preju vlastne bezva vikend vsem, chorobam zmar!