Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

KIMI
    Přeji nejen, ať se ruka zhojí, ale hlavně, ať ti pak pokaždé neoznamuje změnu počasí. Goliášovi posílám uvítací pohlazení. Tou zdravou rukou, nebo nohou, to je jedno 🤷‍♀️

Milena z Prahy.
    I králice může být milována jako pes. Měla jsem králíka Vendelína, dostal příjmení Koniáš, protože zničil půlku knihovny… a půlku bytu vůbec. Dožil se požehnaných 7 let a stál mě hromadu peněz za zubaře.

MirkaD-D / Dafi
    Dafi už znám z Chovu, jsem ráda, že jsi i tu v pokojíčku. Podle uvítacího popisu to máš podobně. Jíš, spíš a staráš se o psy. To tady máme všichni tak nějak podobně… 🙃

Odetta:
    Ahoj Odetto, po tobě někdo naříkal na Chovu, že prý tě znal z ifauny (tam já jsem ještě nechodila) a že mu chybíš… no, telefon tam u toho nebyl.. diskuze je časožrout, to chápu a vidím teď u sebe… výhoda je, že člověk z dialogu prostě může na čas odejít, hladinu zatím uzavřou ostatní a když je čas a chuť, lze zase šplouchnout… no a životní styl maďarský ohař to vysvětluje o to více. Trochu podezírám PetruK, že jsou dvě nebo tři PetryK, protože mi jinak její časová rovnice prostě nevychází.

Zlata
    Jsem sice psí, ale nebýt silné alergie jsem i kočičí. Sestra má kartouzáka, to je takový pes, co jen tiše našlapuje a švihá ocasem. I Čertíkovi posílám uvítací pohlazení, provedení nechám na tobě.

černej čaj
    Konečně jsem se zastavila a přečetla si članek 21 dní s Charliem, moc hezký. Myslím, že právě TAKOVÉ články by měly být v médiích místo těch pitomin typu – pes podle horoskopu pro vás a podobně… 😀
    ps. – pokaždé, když čtu tvé jménu, dostanu chuť na Earl Grey.

Assil
    Ahoj Assil, my se známe, ale vlastně se moc neznáme, protože tvojí příspěvkovou smršť na Chovu jsem přestala stíhat tak po týdnu 🤪 Já jsem prostě stará a pomalá. Ale tady to třeba zvládnu lépe. Posílám rovněž pohlazení uvítací všem tvým tvorům a je mi jedno, zda začneš na krunýři nebo na křídlech slepice…🤷‍♀️

Kuskus
    Milá Kuskusi, konečně také někdo, kdo není rozmazaný v pohybu, když se na něj podívám. Jak stárnu, mám ráda vše ještě pomaleji než dříve. Z dovolené v Provence si nepamatuji zhola nic, protože se všechno muselo stihnout objet, až na to odpoledne, kdy jsem sabotovala, odešla do nejbližší vesnice, kde jsem se celé odpoledne dívala, jak starci hrají petanque.
    Přeji hodně sil v boji za dobré zdraví.

EvaC
    Ahoj Evo, nejdříve posílám pohlazení Sindy, která to nakonec evidentně vyhrála. Těším se na vyprávění o NIKDY, ať stále nečtu jen Zrzavce…😂
    Miluju slovo NIKDY 😂 Je často tak vratké…

Tak a teď už mávám a jdu si číst další řádky ešuse!