Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Petrs01

je to divný ale

Skutečnost, že se pošta občas splete a zásilku doručí, ještě neznamená, že je to u nich obvyklý postup 😀
    A že i pošta někde omylem přijala schopného, fungujícího a milého zaměstnance, tak to je ta výjimka co jen potvrzuje pravidlo. V tomto případě o neschopných zaměstnancích neschopné firmy.
    V listopadu mi doručili upomínku. Ve stejný den mi doručili i onu fakturu. Podací razítko na obálce faktury prozradilo odeslání v srpnu. Ano, jsou to obyčejné zásilky, ale … to našli v koutě ve skladu? Nebo kolem od srpna neměli cestu? (tisícihlavý panelák)
    Petrovi oznámení o uložení zásilky vhodili do schránky dva dny po skončení ukládací lhůty. Vzhledem k rychlosti pošty úřední psaní stále ještě leželo na poště, takže poté co telefonicky seřval asi úplně všechny, tak si pro to další den zašel.
    Mně poslali zpět doporučený dopis, který měli po úložní době vhodit do schránky, tudíž jsem se nevzrušovala a očekávala jej v té schránce.
    A další a další – tohle je výčet poslední půlrok. Výčet dvou lidí s naprostým minimem pošty. Ano, naše pošta je extrémně neschopná.