Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

Maya-děkuji,těch 10 pravidel je super!!!!opíšu,nalepím!!!

Čajíku-jo,včera-měla jsem na odpo,se mi ta jedna co se s ní složitě domlouvá,ozvala,přečetla jsem to v noci doma-nechtěla jsem se vytočit v práci,a bylo tam,že ten termín nemůže a smajlíci-a já-hahahaha,to je špica,tak to napíšu dnes holkám,a nazdar….naštěstí to není ta od Prahy,ale jedna z těch ždibec od BK,co dělá v BK

venku mlha jak v Londýbě,zkusím počkat,jetli ždibec nesleze,
    včera do noci v práci-skoro do půl 11-šéf a jedna zástupkyně do sebe ze srandy furt ryly-oni to tak dělají normálně,tak jsme se nařechtaly,jinak teda-kasa 3-vybalování-nechcu furt sedět na jedničce-vycucává mě to psychicky+2 stejný pohyby na ruce a je jedno jestli ve stoje,nebo v sedě…,a holka co nesleze nikdy z jedničky,max.ze 2-na mě-necheš jít na jedničku??
    já-proč?-nechcu tvl….v duchu
    ona-já jsem včera cvičila a bolí mě ručičky….
    já-jooo,tak to je špica,je tam paleta s plechovkama piv a kastlama,můžeš jít vybalovat!
    no nevyměnila jsem jí to,ona nikdy nevybaluje,jen když omylem sleze ze 2,má furt mezisměny,takže pečení,úklidy,atd..to jde mimo ni…
    tak jsem vybalovala,kastle naházela kolegyně-jiná,pak mě vedoucí k večeru posadila na jedničku,pak úklid a přecenění
    večer jsem nakupovala-dost věcí,zástupkyně velkou krabici a kolegyně mega velký nákup-3 děti,můž,jeho bratr…
    oblastní vvedoucí se jí večer při kontrole nákupů a účtenek ptal,jestli se chystá otevřít obchod….:-)))