Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fifi

Ja cokoliv dopisuju desnou dobu, ted jsem krmila, vencila… Takze zbytek reportu – Pepin byl dneska na veterine, naockovano dle schematu. Cvalda vazi krasnych rovnych 8 kg, se nedivim, ze me zada z jeho poponaseni bolej. Coby mimi vse zvladnul s prehledem, i dlouho cekacku. Pichanec ani nezaregistroval, prevedeni pozornosti na pamlsek zabralo skvele. Jen si budu muset zvyknout na casty dotazy „co to je za plemeno? jak moc vyroste?“. 😀
    Jo, mile damy, dneska jsem mela krabickovaci den. Prisla mi knizka od Megi a Esusovy, jak jsem cekala, je to nadherna bichle. Papir krasnej, maluvky a tisk uzasny, se tesim, az ten smrad odroste a budu si moct v noci cist. 😀 Pak mi prislo ke kamosce srdce. Hořký srdce, od Dennyky uz vim, ze melo prijit driv. To me rozbulelo, protoze po Troldikovi se mi porad tuze moc styska. Dekuju moc, je krasny, velky, plny sladkosti, presne jak Trolitko…
    A pak mi prisel este jeden balicek a to vubec nevim, od koho je. Adopcni certifikat? Na Princeznu, s krasnyma plysackama a karamelkou. Toz neznamemu (ale musel to bejt nekdo odtud) darci moc dekuju! 🙂 Jste hodny, je to tu fajna banda. Pac a blemc.