Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Esusova
prosim, až se zase budeš usmívat, jako ten pitomeček, vezmi pádlo a zmáčkni vídejo, já to musim, musim vidět a slyšet!!!
Nic neslibuju, bo Ruzice jak vidi padlo ci fotak v ruce, zacne delat jinsi kraviny. Ale dneska to byla opet ukazkova vychova z jeji strany – pindik ji na gaucitku opruzoval, chtel torzo talire. Jeji upozornovaci huuu slo ze slabyho zvuku do vyssich otacek az do vyraznyho vrrrrrrr o mnoha decibelech. 😀 Prouzky pak byly jak oukropecek. 🙂 To samy, kdyz mu Zlababa stekne pul centaku od hlavicky, kdyz ji moc vysira. Zkusila jsem ted neco natocit, videt toho as moc nebude, slyset ano. Jen nevim, kam to flaknu. Kazdopadne dneska se prdola pokusil o kontakt fyzickej, dovolil si Ruzici zdoubnout do packy a povesit se na lalok. No ten jel! 😀 Na tole ma Zabicka este casu dost, zatim si ho rovna pres hracky, kdy mu ujasnuje ruzny veci.
Petrs
nooo, nejmíň rok to bude na skok z mostu. Ale při dobrém vedení je to pak nejlepší a nejdokonalejší parťák.
V to doufam, fakt je prdackej. A kdyz skok, tak si vylezu na komin… 😀
Cernej caj
Ja mela podobny stavy (na opravdovy omdleni teda nedoslo, ale nemelo to k tomu daleko) fakt od patere kdysi. K tomu stacilo i troska nejaky paniky vnitrni, ze kdyz jedu trolejem, zase se mi bude motat siska a pak uz to slo jedno za druhym. Toz at ses fit. *)