Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak včera od půl 5 vzhůtu-takže 5 a půl hodin spánku…
    ráno jsem sklidila prádlo,dala prát další,
    uklidila jsem pod kvítkama+probrat kvítečkům lístečky,strašně pijou…něco uschlý,něco zvadlý…-ty lístky…tak nevím co zalívat mín/vic…
    zamést,a jí ty s čoklíkama-psy rodičů se tvaly taky-chodím s něma jen já,ale smůla,za barákem bláto,před vratama lsdovka+suchý místa,nechtěla jsem riskovat držkopád ze 4 tahajícíma psama….tak jsem vzala svý dna a ve vjezdu pak ze všema 4 cvičila,tak se zabavily trošku…
    pak jsem jela k psychologovi,byla jsem na 9-čekárna zamklá…o půl desáté jsem to vzdala a šla jsem se podívat do prac.oděvů,jestli mi nedošlo objednné termotriko-za prachy rodičů k nar.nedošlo,napíšou-volám psychologovi-nebere to…
    pak mi volá,omlouvá se,jdu teda k němu-třitvrtě na dest…..
    po roce jsme se sešli-napřed měl on operaci,pak já,než mě objednal…
    takžeeeee-probírala jsem s ním,jak mám zjistit,že nestojím v louži,ale zastavím se před ní…že potřebuju výstražnou oranžovou,ale já zastavuju až na červenou-a to už je mě zle-od nervů-třepu se,je mi na omdléní…klepu se celá,je mě blbě od srdíčka…
    že funguju-psi/domácnost/práce-a pak bum!!!a bez předchozího varování…
    nooo popsala jsem mu dovču-jak jsem byla v tom BK-že předtím doma uklidit/vyvenčit,zbalit se a odjez-a v BK-vycházka s kamarádkou s Dfi,pak oběd s ní další kamarádkou,pak nákup,doma chvilku ležing,20minut s Dafi,a kafe s 3 kamarádkou,pak vycházka s Dafi s tatkm-ten naštvanej,kde su?
    út.-vych ranní kolem řeky s Dfi,doma úklid větší,odpo vych.s Dfi-pak kafe s dalšé kamoškou-ovšem před tím pochod po kavárnách-třičtvrtě hodky v tahu…:-(
    vych.-tatka-Dafi
    st.-vych,žehlení,odjezd sMartinem,doma okna..
    čt.-mezisměna
    pá.-úklid-odpo u Čjíka
    a pak 2 ranní-kdy už jsem nemohla v sobotu a pak v neděli ten průser..
    no-a on-že se snažím každýmu vyhovět-že prostě v pondělí jsem tu 3 kamošku měla odmítnout-ano mě v tu chvílu blesklo hlavou-týýý jo-to už je moc-nooo,ale ona jindy nemůže….
    u směny navíc jsem si říkala-šéf je mega hodnej,a mezisměn je v poho-nejsu do noci,nejsu od rána brzo a nejsu dýl…
    no třeba u té dovči se mi to nakupilo s těma kamoškama v jedn den+ty úklidy-doma i tam,sice po kouskách….
    ale asi se to sečetlo…
    no,-jenže to je těžký-já si říkám-když už su tady,a kamarádky jindy nemají čas,než 3dnes….
    -ale prostě je to pak moc…-jasně,že sem mezitím četla,čučela na tv….ale to pondělí třeba moc a já to nestopla….
    no,v práci si to snažím hlídat-a šéf mě vždy ve všem vyšel vstříc…a to co udělal v neděli bylo prostě fakt do hustý od něj…-a n e nejdu pokaždý když chce…..
    no a s Martinem-že někdy jedu s ním na výket-větší vycházku v sobotu-když mi není dobře-ale je mi blbý říct mu ne-když máme málo víkendů spolu tak si to s ním taky hci užít a být s ním a nekazit mu radost….
    když se těší na výlet-a to jdeme třeba hodinu,a jedme ždibec dál….-tak mě je blbý mu říct ne-taky se těším ,že vypadnu a tak….
    -nooo,takže se budu muset naučít holt odmítat ty lidi kolem sebe-i když je budu chtít vidět,budu na ně mít čas,budu mít volno-ale už by to bylo moc….
    nooooo-a k těm narozkám,jak jsem to v neděli hodinu s těma holkama domlouvala-vždy se to poslední roky domlouvá strašně dloho-Martin too byl kolikrát svědkem-tomu se to nehodí tehdy,tomu tehdy-a ta jedna kammarádka hooodně bere ohledy na rodinu-všechny ty oslavy a tak+jejich program..
    no a já se xxx let snažila aby jsme se tada 4 krát ročně sešly….,
    ale s touhle nedělí mě došla trpělivost-ona mě teda docházela dost dlouho,ale kvůli té jedné,která na tom extrémně lpí,že jiný kamarádky ani nemá než nás
    já mám kromě nich-Čjíka,tady knihovnici,v B.Aničku a v Bk-ze cvičáku a tu tzv.druhou mamku…
    no takže jim v lednu řeknu,že pokud se prostě během chvilky nedomluvíma-
    jasně,když bude mít někdo hory/divadlo,a tak-tak je jasný že nemůže,ale abych kvůli tomu telefonovala xx hodin,nervovala se,tak na to kašlu už…bude sejdem 3,nebo 4…-nooo to se nebude zas líbit…..
    no nic…
    dojela jsem dom-objednaná na leden,vytřela jsem,lehla jsem si,a ve 4 jsem šla naproti kamarádce knihovnici,vzala jsem sebou i Betty,tak vycházka v mokru po dědině,
    dostala jsem milion dárků-3 knížky-citáty o psech s fotkama,destekivku kterou mluví pes,a povídky o psech,mega čokošku,a kosmetický balíček-krém na xicht,ruce,šampon,pěnu,gel,a krycí krém-přání ještě napíše…
    takže zase moooře dárkůů-ale prý ta kosmetika je za nákupku-je AVON LEJDY,a knířkyz antikvariátu….
    no,dala si chlebíčky a větrník a pidi mini čaj s mlékem..
    pokacaly jsme,zasmály jsme se,moc se jí líbila má pohledová nástěnka,bylo to fakt super,moc jsme si ty 3 hodky užily!!
    no pak Martin nakrmil psy a v 9 jsem šla spát,a spaly jsme do plůl osmé-oba-bez buzení!!!
    ráno šel Martin 5minut ze psama-prší a má dovču,aspon mě hodí do práce..
    mám zaraženou rýmu a bolavý ucho,ale žlučník se lepší-dietuju…