Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Petrs01
ale zas mas za priplatek, ze se nevymesuje doma, ne? 😀
Maya, petrak
nikdy se mi to jeste nestalo, nekdy mam pocit, ze bych mela brzo neco sezrat, ale vetsinou mam hned co sezrat a je to nejaky pomalejsi, ze mezi pocitem ze ted hned musim jist muzu i 10-15 minut vydrzet nejist 😀 /dojit na misto, kde neco muzu vyndat z batohu, koupit a tak/
ze bych sebou svihla, to bylo fakt prvne. ale uplnej blackout, proste fakt mdloba… pamatuju si, ze se mi udelalo zle, ze sem chtela zkusit dat klicek do zamku a trochu sem se sehnula a prioprela o zed a najednou nademnou 3 borci a ja na zemi rozplacla, zvedli me, ja ze uz dobry, oni starost, ze si skocim na zachod a odemkla sem si ten zachod a najednou lezim v chodbicce mezi zachodama, dvere otevreny, asi sem stihla i roznout a borec jeden uz zachranku na telefonu… takze nez ji nasel, zavolal… tak to asi chvili, par vterin bylo… jak sem se probrala, tak se me hned ptal, jak se jmenuju a uz to opakvoal do telefonu… se me ptal, jestli sem si nezranila hlavu (kdyz mi prilozil telefon), sem rekla ne, ale doma sem zjistila, ze mam asi mega moncl 😀
Zlata
mozna kombinace bolavbe krcni patere, ktera me od vcera fakt trapi + ze sem malo vcera jedla a samy zdravy veci 😀 v patek su objednana na fyzio
dneska citim tu krcni pater, jak v ni picha a jak me divne brni hlava