Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
MirkaD
vanocni premie stejne nikdo nedsotava, teda nikoho neznam, my sme v praci zadny nemeli, v tyhle taky nejsou, muz zadny nema… jedinej, kdo ma furt nejaky premie, pridavky, penize na osaceni, dovolenou, masaze a reditelsky volno v patek pred vanoci je kamoska z uradu 😀
jinak teda dobre, ze mu prodlouzi smlouvu!
Fifi
super s pruhatcem! on i stresik zpusobuje hodne piti a naslednyho curani, tak by bylo idealni, kdyby to byl prave stresik… a teda paradne to zni!
petrs01
je mooooc sikovna!
budem muset vyrazit nekdy na vandr:D
a rozesmalas me ze ma 2 zaludky a misto hlavy beranidlo.
EvaC
ja mam tlak spis zabijacky vysokej…
Maya
me mozna bylo blbe, ale pred masazi sem nemela uz moc cas si neco koupit, pak sem na nej dost dlouho cekala, pak sem byla rozhodzena… tak sem si dala caj bez pohanky, k tomu sem vybehla schody, ja sem teda uz na tech schodech citila, ze sebou mozna plesknu… (oni maji zachod normalne na chodbe venku v takove chodbe studene, takze taky haluz, ze tam nekdo zrovna sel).
a taky v nedeli sem mela furt pocit, ze mam hlad a potrebuju kilo cukru, asi ze sobota byla dost narocna psychicky i fyzicky tim terenem (je to pouze pro zdatne turisti a to v lete, v zime se nedoporucuje ani chodit) a to sem si uz rikala, ze sem toho sezrala na vandru 3 kyble, ze bych se mela v nedeli krotit a vcera sem pak jedla malo,z e si dam az doma…
jinak denska su doma, mam v praci fakt na tomto projektu moc hodnyho sefa, ale projekt v unoru konci a muzou me dat kamkoli jinam… (ty prace jsou na par mesicu vzdy na projekt a pak jinej tym, jina prace, jinej sef).
citim trochu tlak v hlave a za ocima a na pravy strane mam asi slusnou bouli/pohmozdeninu, docela me to v noci budilo, kdyz sem si lehla na pravej bok 😀