Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem toho dneska teda moc nenaspala 😀 😀 . Zato mám ale lehce připálený išlový dortíčky, heč. Jen tak trochek, tak to pospojuju s těma co nejsou připálený a budou polomáčený i bez máčení 😀 😀
ČERNEJ ČAJÍKU????
JAK JE DNESKA? koukej se ozvat a´t se tu nebojíme tolik
Eva C.
žjofka, to je supr fotka!! A jak to bylo dál, ustála to? Pracovnice měsíce!
Fifijová – tooooooooo se hásky čte! Mocinky moc. A kdyby to šlo jako, tak kdyby byl prostor ty dva natočit – budeme tu šécky Blaženy. Poslala bys mi vídejo a já bych to sem nějak ……….Nee, Ty bys mohla rovnou psát Pepinovy zápisky a to vídejo bychom k tomu daly!! Jooo, to by bylo, četly bychom si o ščenátku malinkým uřvaným žubatým, jak zlobí tetičku. COOOOOO??
Petrs01
bezpečný terén
jojo, tam je to na nácvik supr.
akorát ušák to docela pádil, takže velký rozestup stop
parkovej bígl , no. ona na to přijde.
Mirka D.
.NOOOO NEPROŠLO TO,NENÍ BLBEJ,ŽE……:-D
😀 😀 taky jsem tady na kolegyni, která je sama se dvěma dětma a knížku si koupila pro sebe pod stromeček, ječela, když se chtěla už začíst, že ať to vokamžitě položí, nebo jí knížku zabavim a dostane ji až na konci školního roku 😀 . Druhej den pravila, že mám pravdu, že by si zkazila překvapení pod stromečkem, páč jinak tam bude mít jen fusekle, co si sama koupila.