Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

jinak u mě šílený 2 dny…fakt děs…
    v neděli 4 den v práci….mezisměna…takže ráno chvilku ze psama+u zahrady několikrát po sobě chůze u nohy a přivolání at se proběhnou,pak na 9-4 den po sobě hlavní kasa-takže furt dokola stejný pohyby zleva doprava,+čučení upřeně do počítače,+nervy-zvonit ?na další kasu?nebo nezvonit?mají malý nákupy?nebo velký?,takže krční páteř v háji-mega-takže hlava,krk,blbě,kyčle-jak furt sedám,stoupám,stehna…no v 6 mě dovezl Martin a já abych se dorazila,jsem začala domlouvat narozky moje v lednu-napřed jsem chodila ze psama po dědině a domlouvala to s jednou kamoškou ze čtyřlístku-s tou zdr.sestrou-ta nemůže poslední víkend v lednu-hory…
    já nemůžu první 2 týdny…
    kamoška z Prahy nemůže poslední týden v lednu…divadlo..
    domluvím s první kamoškou,doma z postele,volám druhé,co bydlí kousek od BK,dělá v BK,nedělá o víkendech,ale přízpůsobuje se službám neteři,u které neví kdy budde mít služby..
    protože s mužem chce jeho narozky slavit v pátek…,v sobotu s rodinou,….pak tak neteř…
    nééé únor nepude-to budou prázdniny,hory,50sátiny kohosi….
    tak volám zpět té zdr.sestře..že na to seru,že se chcou 4 krát ročně scházet,ale že takhle to nejde…..že ta domluva je rok od roku horší,ty nervy u toho a provolanekch hodin mi za to nestojí….zdr.sestra přesvědčuje at to nevzdávám,navrhuje pátek-to nemůže kamarádka z Prahy,co jezdí v noci…
    kamarádce co na 20krát musí slavit s mužem narozky-oni v rodině mega fšcko slaví,i svatky a tak,takže se tam trefi je vražda-argimentuju,že u mě v lednu má narozky Martin a jeho otec,kdybych to měla slavi extra s nímextra s jehou rodinou-společně a pak otcovi-nedojedu vůbec…..
    no hodin v prdeli,v ruce křeč,krční páteř zrušená už úplně,ta kamarádka složitá na domluvu-se neozvala,akže je nasraná,ale je mi to fuk,bude se sejdem,3,nebo 4….
    já už bych ty oslavy nejradši zrušila-jo je skvělý,že se 4 krát ročně sejdem a od 14 spolu kamarádíme a s těma 2 co dělají v BK,se scházím skro každý měsíc na obě a vycházku,ale tohle jsou takový nervy…..
    no nic,tak jsem si dala lososa s rýží a udělala se mě mega zle-žlučník,páteř..
    Martin mě dával na krk,bedrku,nahřívaný polštářek s pohankou….,šla jsem spát….
    včera od rána blbě-bederka,krk,hlava,žlučník,tak jsem si dala lík na žlučník,algifen,a polehávala jsem,šla jsem ze psama pidi ven,jen jsem vyprala,zametla kupu bordelu a ležela,
    na odpo pro mě přijela kolegyně navrch děduny,v práci 3 kasa-takže vybalování,úklid,kasa-takže střídání práce-huráááááááá,2 saridony jsem si vzala na hlavu,suchý tvrdý pečivo,magnézku….
    skončily jsme v půl deváté,dala jsem si br.kaši,psy pustila jen na dvůr čurat,Martin udělal br.kaši,kabanátky,
    -se u nás dělá dost smažený:-((
    no a ten losos s rýží-nic mu nebylo,ale mastný…
    +nervy v neděli z té práce+z té domluvy oslavy…večer jsem si dala koupel se solí
    a hurá už je ždibec blbě….krk,záda,hlava dobrýýýýý,uf…
    dnes psycholog,dopo-poroce….
    jo a zítra mají pouštět otce dom,a dozvíme se,jestli je to zhoubný nebo ne…