Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fifi

Co to tu ctu, Cernej caj v cajovne vomdliva? Holka zlata, jednak teda gratulire k praci, druhak ale apeluju, at se trosku setris! Dyk je to chvile, cos dojedla atb. Zadny dalsi svihani sebou, koukej jist a tak, at nemame o tebe starost!

Stryc Pepin dneska cura s o trosinku nizsi frekvenci. Dopolko doslo k az dojemnemu okamziku, Ruzice si sama prisla k mrizi nechat od netvora obliznout cumec a i koutek mu blahosklonne nabídla k pokornému blemcu. 🙂 Davam ji tyden, max dva a budou radit spolecne, jen ona potrebuje opravdu prostor a nenechat se prudit malym zmeteckem. Ja uz ani nevim, co komu rikam a co jsem tu uz psala, opakuju se mozna. Omluvte pripadny repete, spankovej deficit, namozeny nohy, zada… 🙂 Kazdopadne diky frau Esus za kresbicku, na komin si spis vlezu casem ja. 😀 Dneska jsem musela pruhy uz pomerne dusledne usmernit, kdyz mi chtel prekousnout achilovku a pak urvat ucho. Zkusim stahnout naky fotos, ale venku nestiham a doma nevim, jak to vylezlo.
    Edit – este me ted potesilo, ze si pan Pepin sam zalezl do svy klicky, kdyz se citil pretazene a uz tam chrni. 🙂

Petrs
    Tu kaplicku odnekud znam, zeano? 🙂 Pixlic je dobra fena, kdyz coby bigl nebere roha a muze poletovat, jak ji usiska vlajou.

Jo, slecna Sindibadova uplne vystavuje jako vohar! Fakt je pasanda, ona i panicka.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Fifi.