Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
TOŽ VITAJ PEPINÉÉÉÉÉ DO PARTY! To je výborný jméno Fifijovááá, výborný 😀 Pepin a Růžena, už vidim to venčení 😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooctičky pomoct!!
Přeju Fifijový, Růženci i Pepému, ať si všechno brzo sedne, a šécky startovní problémy jsou fuč a můžete si užívati sžíváníčko. Těší mě, že tetka Růženec přichází s nabídkou kvalitních hraček 😀 . Tohle miluju, miluju.
A mám veleradost, že jsme tady takovej dobrej spolek, že v tak malým počtu lidí, 4 čokle (Sindibádka, Psikla, Pepin a Bubi) + jeden půjčovacé Mettík od Raven mají lepší život, než měli. To v tomhle období těší ešče víc než nejvíc.
To bé sváteční klid u Fifijůch!! Jehehéééééééééééééé. Pomoct, já to vidim!
No a já si užívala adventík,AAADVENTÍÍK A ADVENTÍK A SNÍH a výrobu těsta a pečení, pálení purpury – zas mi blafla, nezklamala holka jedna 😀 a taky Křivoklátu jsem si užívala a medoviny a portréty máme- kde teda nejsme poznat, ale to nevadí 😀 aspoň jsem si vyzkoušela, že sedět portrétem je pěkně blbý, protože furt musíte na toho malíře dívat a to já nemám ráda takhle dlouho, jen tak prostě. Jo, když si povídán s někým, je to jiný, ale když mě někdo u toho zkoume, tak nelíbíí, nelíbí a nelíbí.
Držím Kimi palce na dnešní kontrolu
Došlo mi, že poslední dobou, je těch úrazů nějak privela, Raven, Lika, Kimi – a ešče někdo mi vypadnul z toho seznamu.
A S RADOSTÍ HLÁSÍM, ŽE MÁME VYPRODÁNO!! A DÁVÁME DO TISKU ZNOVU!! JOOODLEYYDÝÝÝ!! MÁM RADOST.