Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Fifi-tak parádička!
a jak ho oslovuješ,když se nijak nejmenuje?těším se na foto:-)
Petrs01-krásná holčička:-),žádnej bubák!:-)
Čajíku-bezva,že jsi si užila výlet,a že spokojenost
já včera odpo venku ze 4 psama-kus k lípě-kde se táhly,furt zastavovaly,čmuchaly,a zpět všichni 4 valily,takže sešup dolů rozbředlým sněhem:-)
dnes ranní-pečení+pečivo,kasa-fronty,fronty,fronty-největší nákup přes 6000…
masakr,by jsme chtěli vědět,kde lidi před výplatou berou prachy…
já už stahaná jak kůn,a zmrzlá jak pes-jak ty lidi furt chodí,tak se nestíhají dovírat dveře….:-(
no pak nachyystat dopekcož znamená z mrazáku tahat fest těžký krabice do přípravnyy,házet na plechy…-sem už myslela,že zdechnu-konec zase o třičtvrtě hodiny pozděj…
přijel Martin,to už jsem 10 minut stepovala venku,šel nakoupit,
a dovezl mě psy,tak jsem s nimi šla okruh po městě-taky peklo-syrovo,vlhko,vlezlo,a oni velkej kus cesty otáčely hlavy,kde je Martin a táhly se…pak se teda rozešli,počmuchaly si novinky,vyvenčily se,-no a jely jsme dom…
dopo byly chvilku z Martinem-kousek mezi polama,odpo ve městě,přijely jsme dom,a já šla do pyžama-fakt hotovo dnes….
bolí mě celej člověk….
Martin udělal polívku,zapekl brambory s masem a s metanou,udělal rybí pomazánku…
já ležela,pak jsem protřídila pohledy z výletů,a Vánoční prohlídla a udělala jsem si netradiční výzdobu-HEČ!!!
JAK MILUJU vÁNOČNÍ kreslený pohledy,tak jsem na kus tvrdýho papíru nalepila několik řad pohledů po 3,a dala to na dveře od psí skřínky-a kochám se:-)))
tohle faáááákt asi nikoho nenapadlo:-)))
to furt samý věnce adventní-co nmám kam dát-ale tohle je originální:-)
večer přišla chvílu máti…
kokla jsem na pohádku,zláduju pomeranče a jdu hají…
zítra na novo….