Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fifi

Huf, ted je chvile klidu, usnulo TO. Tak rychlej report. Je to bobecek, vzhledove fakt klon Troldy. Akorat!!! TO ma hlas jak vychlastana trans barova zpevacka, jodluje to jak staffbulici! 😀 Hlasovyho projevu se lekla i Ruzice, nevi, co si o TOM ma myslet, kdyz to tak pochrochtava a nemluvi slusnou psi reci. Takze zatim jsou oddeleni, jen se ocmuchali pres mrize, TO by si slo hned hrat a rubat.
    Prijeli se segrou poblity, cesta dlouha a narocna kvuli pocasi. Doma se TO uz dvakrat nazralo po troskach, lemta TO hodne vody (v utulku ve vnitrni ubikaci bylo chladnejs), takze prutokac, co chvili na curani (az mi to prijde docela hodne) venku. Na stredu jsem ho objednala na vstupni prohlidku, tak vsechno proberem.
    Jmeno – Trolda mi nejde pres usta, i kdyz tak vypada. Asi to bude ve smyslu ADHD nebo „cim vic pruhu, tim vic“ Áďa, Adouch, Ady, ono casem neco prijde samo.
    Asi byli sourozenci zavirany do kleci (coz je v utulku pochopitelny), protoze pri chvilkovym zavreni, aby se Ruzice nazrala, mel total hysterak, pekna separacka bych rekla. Taky se mi trochu nepozdavaj jeho tlapicky, maji nabeh na proslapy, takze skelety to jistej. Vsechno vychytame, vymazlime, uklidnime…
    To nemyslim, boze chran, jako nejaky negativum na utulek. Naopak, stene je vymazleny, kontaktni, nebojsa, suteren. 🙂 Zensky odtama jsou uzasny, ze mi ho takhle expresem poslaly i bez osobniho kontaktu. Mno, noc bude asi narocnejsi, hele, Adyslavek se probral, padame ven.